Ki kezd el velem holnaptól fogyókúrázni?
Tojás diétát kezdek holnaptól, és szeretnék partnereket hozzá! két hétig csinálom, majd egy hetet szünetelek és újrakezdem. Privátban konzultálnánk, és tartanák egymásban a lelket! Mit szóltok?
itt a pontos diéta, én már csináltam többször:
Én is holnap akarom kezdeni! :) Igaz már egyszer elkezdtem idén,de kudarcba fulladt. Viszont kezdem megérezni a tavasz szelét,és sürgősen bele kell húznom. Szóval konzultálhatunk,ha nem baj,hogy én a tojásosnak ezt a változatát csinálom:
elgondolkozhatnátok rajta, hogy miért kezdtek el egy diétát többször. miért jönnek vissza a leadott kilók, és miért kell újra nekiállni fogyózni.
nem lenne jobb egy olyan étkezésre beállni, amivel most le tudnátok fogyni, és később tartjátok a súlyotokat, és nem kéne ilyen ész nélküli koplalásokkal tovább rongálni a szervezeteteket?
Nem. Annak,aki szeret enni,nem egyszerűbb,az inkább fogyózik mindig újra. Én inkább elengedem magam minden ősszel,és leadom a felesleget minden tavasszal. Az élet rövid,és javarészt szar,ha enni akarok,akkor eszem,majd úgyis leadom. El lehet ezt ítélni,lehet nem egyetérteni,de én így csinálom,ennyi.
25/N
Sziasztok!
Szerintem is jobb lenne, csak éppen kényszeres evő vagyok, sok stressz ér sajnos és ezzel vezetem le a feszültséget..... Ilyenkor, tavasszal, mindig van energiám elkezdeni fogyókúrázni, és leadni 10-15 kg-ot.... ez is jobb mint a semmi!
az első kommentelőnek írtam privátban, remélem megkapta az üzenetem, ha nem akkor írj ide, vagy te is privátba nekem! C:
ha pedig valaki szeretne csatlakozni, akkor jelezze C;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!