Fogyókúrázni szeretnék. De egyedül nem.! Valakinek van kedve velem tartani? Lent!
Figyelt kérdés
konkrét edzéstervem és diétatervem nincs de remélem nektek van!! írjon privit és segítsetek pár kilótól megszabadulni.:)minden jó tanácsot elfogadok.:)2011. jan. 3. 17:00
1/9 anonim válasza:
Én szívesen veled tartok! Nem tudok privit írni!
2/9 anonim válasza:
Én is szívesen veletek tartok...de edzéstervet nem tudok :(
3/9 anonim válasza:
17:16-os vagyok. Hát pl. csinálhatnánk egy diétát meg mellé torna ilyesmi :)
4/9 A kérdező kommentje:
te tudsz privit írni?:)
egyébként én is valami egyszerűbb diétára gondoltam. te mennyit szeretnél leadni?
ha valakinek van vmi jó ötlete írjon!!:)
2011. jan. 3. 17:53
5/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szívesen veled tartok!Én is szeretnék még kb 5kg-tól megszabadulni. Már 10kg-tól sikerült az elmúlt 1 évben.Ha érdekel írj e-mail címet.
6/9 anonim válasza:
Én sem tudok neked privit irni :/ hát úgy kb. 5 kilot szeretnék leadni mert az ünnepek alatt felszedtem 3 kilot
7/9 A kérdező kommentje:
17:58!!
babu16@citromail.hu
2011. jan. 3. 18:00
8/9 anonim válasza:
Én is most 5 kg-tól szeretnék megszabadulni,(3kg ami felcsúszott ünnepek alatt)
Én ma kezdtem, egyenlőre heti 4x 30 perc futás(futópadon) és diéta. Én egy drasztikusabb paradicsom diétával kezdtem mostantól öt napig, utána áttérek csirkemell/zöldség diétára.
Én mindig így csinálom, nekem beválik :)
Ja és plusz nagyon sok sok folyadék és csalántea!
9/9 anonim válasza:
Nekem a sulyom 51 kg. ,a magasságom az 161 cm.A BMI szerint ez normális érték ,de azért nem ártana itt-ott lecsippenteni egy-két kilócskát.te milyen magas vagy ?és hány kg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!