Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Azoktól kérdezem, akiknek...

Azoktól kérdezem, akiknek nincs gyerekük. Téged zavar?

Figyelt kérdés

Ha nyilvános helyen szoptatni kezd egy nő a közeledben. Utcán, étteremben, tömegközlekedésen, bárhol.

Kérlek, legyetek őszinték!

2021. aug. 26. 22:28
A kérdező szavazást indított:
zavar
nem zavar
69 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%

Igaz nekem már van egy 2 évrs fiam, akit 13hónapig szoptattam.

Gyerek elött és azota is zavar. Számomra ez egy intim dolog. Csak anyára és babára tartozik.

Én kizárólag itthon szoptattam csak.

2021. aug. 26. 22:34
 2/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem hozzám szól a kérdés, emiatt nem szavazok.

Amig nem volt gyerekem, addig zavart, de mind2 esetben nagyon indiszkrét módon futottam bele.

Én szoptattam azóta “nyilvánosan”, tehát nem csak engem érintett érzékenyen.. villamoson, totál kivillantva oldotta meg az egyik, ez nagyon megragadt.

2021. aug. 26. 22:37
 3/24 anonim ***** válasza:
58%
Én lesz@rnám igazából, de komolyan, nem azt nézem. De megértem azokat, akiket zavarja, csak nekem van jobb dolgom is annál, hogy ilyennel foglalkozzak.
2021. aug. 26. 22:37
 4/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem zavar, de az igen ha nagyon arcba tolja. Nem érdekel a tőgye és becsülöm hogy táplálja a gyereket amikor éhes, de nem kell ráerőszakolni a látványt másra. Intézze valami kendő alatt, vagy felőlem nem kell takargatni, csak mikor előveszi a mellét az legyen diszkrét.
2021. aug. 26. 22:42
 5/24 anonim ***** válasza:
74%

4

Így-így

Legalább tegyen kisérletet rá, vagy forduljon el.. stb..

Villamosos eset

Miért nem száll le és a kőzeli padon ad neki?

Nem hiszem, hogy neki jó volt..

2.

2021. aug. 26. 22:49
 6/24 anonim ***** válasza:
48%
Engem zavar, undorító
2021. aug. 26. 23:08
 7/24 anonim ***** válasza:
73%

Én kerestem baba mama szobát, vagy etettem a mozgáskorlátozott wc ben, de azért az is gáz hogy nem lehet ezt megoldani.

Engem nem izgat, de legalább egy pelussal takarja már el.

2021. aug. 26. 23:08
 8/24 anonim ***** válasza:
60%

Engem taszít, és akaratlanul is öklendezek tőle.

Egyszer étteremben a gyerek elnyeffentette magát, anyuka kidobta a mellét és szoptatta a gyereket. A nőnek az egyik rokona mondta, hogy takarja már el magát, mert másoknak ez undorító, erre az volt a válasz, hogy akkor a többi ember se egyen nyilvánosan. Ja, csak ahhoz, hogy én egyek, nem dobom ki anyám mellét mindenki szeme láttára és nem cuppanok rá.

Ahogy kihozták a kaját, úgy vittem is vissza.

2021. aug. 26. 23:13
 9/24 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem senkinek nem a nyilvános szoptatással van baja. Anyukaként én is sok helyen etettem a kicsit, amíg igénye volt rá, de soha nem raktam ki a melleimet premier plánban mindenki elé. A baj az, amikor eccerű kicsapja a mellét és mellékesen ráteszi a gyereket.

Nekem a legkellemetlenebb az volt amikor az étterem teraszán a velem szembe ülő asztalnál a nő olyan premier plánban szoptatott, hogy az étvágyam is elment…. Pedig kb. egy idősek voltak a srácaink és én is szoptattam még akkor

2021. aug. 26. 23:16
 10/24 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is van gyerekem és úton a következő. Ez annyira egy intim dolog szerintem amit nem érdemes közszemlére tenni. Legalább egy kendővel/pelussal takarja el magát. Nekem pl eszméletlenül kellemetlen volt látni egy illetőt miközben a saját bátyja, anyja, gyereke és barátnője na meg előttem konkrétan félpucéran szoptatta a gyereket. Lehet azt egy kicsit diszkrétebben is csinálni. Arról nem is beszélve, hogy pl ha valaki parkban vagy utcán eteti a gyereket kicsapott mellekkel mennyi aberrált állat nézi meg
2021. aug. 26. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!