Segítség, csillagokat látok! Valakinek ötlet? (Szoptatás)
4 hetes a babám.
A sebek már elmultak, a bal oldalon nincs is gond, de ha a jobb cici van soron,ár előre gyomoridegem van, ugy fáj, amikor megszívja, és gyakorlatilag végig, mig rajta van. A külső oldalán a mellnek van egy pontja, ami fáj, masszirozom, de még mintha a jobb karom is fájna tőle...
A cumisüvegtől félek, nehogy aztán a bal se kelljen neki, ha lefejem és fagyasztom, félek elapad es hogy csak a bal mell nem lesz elég neki.
Volt így valaki?
Lehet érgörcs és lehet kezdődő gyulladás.
Más pozitúrában?
Meggymagpárnával melegítettem úgy szoptattam olyankor és úgy, hogy a fájdalmas pont irányába legyen az álla.
Nekem ez tornászmutatvány volt, mert a vállam irányába, fenn volt a pont..
Ez ergorcs. Sajnos muszaj folytatnod par nap alatt elmulik. En azon a ponton osszeszoritottam a mellem es ugy tartottam a szajaba igy kevesbe fajt. Tenyleg rossz erzes.
A tejelzarodasnal belazasodtam az durva volt 2 napig tartott de tullendultem azon is. Szerencsere mindketto 1x fordult csak elo.
Ugy eltem tul hogy fekve szoptattam es filmeket neztem ez elvonta a figyelmem kicsit amikor meg aludt. Allitolag a meleg jo ra de en lusta voltam melegitgetni nekem a szoritas valt be vagy ha erosen nyomtam pl ugy fekudtem hogy a karommal elnyomjam azt a pontot.
Köszönöm, megpróbálom.
Ma reggel sikerült is, mert a hónaljtartás nagyon nem áll kézre, de ha fölé hajolok, úgy működik a póz.
Igaz a nyakam meg a vállam úgy beáll, hogy egy darabig nem nezek majd körül :D
Meglátjuk helyre áll-e :) majd jelzek, hátha másnak is segítség lesz :)
Hasonló gondjaim voltak nemrég nekem is,végigüvöltöttem jónéhány napot,mire egy aranykezű védőnő segített a megoldásban: Rubophen vagy barmilyen paracetamol tartalmú készítményt lehet szedni. Hónaljtartás és gyerek fölé hajolós póz nagyon szuper,nekem mindkettő segített. Ha a bimbó környéke is fáj,akkor Avent bimbóvédő,akkor is,ha első pár alkalommal sír a baba, és nem akarja elfogadni. Kézzel zuhany alatt/ után meg lehet próbálni kifejni, én napokig 20-50ml-t még ki tudtam belőle szedni szopi után. És igen,az álla legyen a csomó irányába.
Nagyon szurkolok,hogy megoldódjon a dolog!
Köszönöm a tippeket, már sokkal-sokkal jobb... az a pont udőnként újra megfájdul, de a fölé hajolós pozitúrával orvosolható.
Nem mondom, hogy minden érzés elmúlt, ha a jobb mell van soron, de már nem sírok közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!