Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nehéz büfiztetés! Sziasztok!...

Kakukksandra kérdése:

Nehéz büfiztetés! Sziasztok! 7 hetes babám pár napja ~30mp-3percet eszik utána addig sír amíg nem jön ki neki a büfi, ami néha fél óra is lehet, és így megy tovább amíg nem lakik jól vagy el nem alszik. Más is volt már így? Valami ötlet?

Figyelt kérdés
7 hetesen 5050g (3100-el született) és ezt leszámítva vidám, jó kedvű, nem lázas, gyors evőnek mondanám, ritkán van 12 percnél hosszabb etetés, és éjszaka pl nincs baj az évessel 🤷‍♀️

2020. okt. 7. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy túl mohó és sok levegőt nyel? Próbáld ki kíván ha picit hamarabb megeteted, minthogy konkrétan már jelezné.
2020. okt. 7. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Infacolt is adhatsz neki, hátha könyebben menne a büfizés.
2020. okt. 7. 17:24
 3/5 A kérdező kommentje:

De igen valószínű, mivel tényleg amíg nem jön ki a büfi addig többnyire sír, nehézen nyugszik meg . Többnyire igyekszem megelőzni a konkrét jelzéseket..

Köszönöm :)

2020. okt. 7. 17:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Infacol is megy/ment, nem használt sajnos csak nagyon ritkán
2020. okt. 7. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen pici babánál normális...az en kislanyom nem sírt de nagyon nehezen jöttek a büfik....rengeteget olvastam a jo technikáról es volt h 1 órán keresztül büfiztettem kaja után, míg ki nem jött 4-5 büfi...sokat segített h evés közben is levettem párszor h tudjon büfizni...minél "idősebb" lett annál könnyebben ment...lehet sokan majd hülyének néznek h sokaig büfiztettem, de az eredménye egy boldog, egyáltalán nem hasfájós kisbaba lett...nekem ennyit megért :)
2020. okt. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!