Hagyjam abba a szoptatast 11 honapos babanal? Hogyan?
Valószínűleg a foga miatt csinàlja. A hatsók kifejezetten kellemetlenek, mikor törnek àt. Mèg emlekszem , mikor a bölcsessegfogaim nőttek.
Fèl òrànkènt fèl perc az egyàltalan nem sok, ha összeszamolod egy nap 12 perc.
Ahogy a fentiek is mutatják ebben nincs egy és örök igazság :) A gyerekek is mások, ahogy az anyukák hozzáállása is. Én 1-1,5 éves korig igény szerint szoptattam, utána már nem. Akkor már könnyebb más felé terelni a figyelmét, esetleg megkínálni vízzel, hátha csak szomjas. 1,5 éves kortól olyan tervem volt a fokozatos elválasztásra, hogy egy matektanár megkönnyezné, akkor indultunk napi 3 szoptatásról, 2 éves korára szerettem volna elválasztani. Végül 23 hósan elkezdett elfeledkezni az akkor már csak esti lefekvés előtti alkalomról... rá 2 hétre a nővére olyat játszott, hogy szoptatja a babáját, akkor beugrott neki, rámnézett,közölte hogy "cicike elfogyott" és szaladt tovább... :D
Csináld úgy, ahogy neked jó. Ha nagyon eleged van, akkor mondd neki, hogy elfogyott, majd kap délutáni alvás előtt, stb - el fog telni pár nap, de előbb-utóbb be fog neki rögzülni. Ha nem zavar, hagyd igény szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!