11 hónapos baba miért kezdhet el hirtelen cicifüggővé válni?
Születésétől kezdve igény szerint szoptattam, de sosem volt különösebben nagy cicirajongó, neki a szoptatás inkább volt evés, mint más, ami nekem tökéletesen meg is felelt. Aztán most mindjárt egy éves lesz a szentem, és egyszerűen mintha kicserélték volna: a hozzátáplálással tök jól haladtunk, erre most alig eszik valamit (jó, ez lehet a meleg miatt is), délelőttre már egyáltalán nem adtam neki cicit az elmúlt közel másfél hónapban, de most megint igényli, bújik és húzza le a pólóm és sír amíg nem adom oda neki, illetve, ami jobban zavar, hogy nem is mindig szopizik, csak nekiáll cumizgatni és közben bambul ki a fejéből. Nem is alszik el rajta, csak szopogatja egy fél órát, kicsit megcsócsálja a kis fogacskáival, aztán lefordul róla és megy a dolgára tovább. Én ezt nem értem, ilyen soha nem volt, viszont ez kifejezetten kellemetlen, már-már fájdalmas egy idő után, ugyanakkor ha ilyenkor elveszem tőle, iszonyúan sír és nem lehet semmivel sem megnyugtatni, a figyelemelterelés és a nyunyóka nem igazán ér semmit ilyenkor.
Nekem segítene, ha tudnám, hogy most mi történik? Másnál volt hasonló? Mennyi ideig tartott? Mitől múlt el? Vagy miért történt?
csak szopogatja egy fél órát, kicsit megcsócsálja a kis fogacskáival
Fuj....már megint mintha valami perverz írta volna ki az istenit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!