11 hónapos korban szopási sztrájk?
A fiam imádott szopni ma reggelig.
Naponta négyszer szopcsizik, reggel, ebéd után (így is alszik el), uzsonna után és lefekvés előtt. Még éjjel is ébred egy-két alkalommal, és cicin alszik vissza.
Reggel óta viszont nem hajlandó szopcsizni, az éjjel még nem volt semmi baj. Be sem kapja a mellet, nyitja a száját, aztán elfordul, nem kell neki, el sem kezd szopni.
Persze eszik már mindent, naponta négyszer. Későn kel viszonylag, 8 körül, így tízórai nincs, csak reggeli.
Próbálkozzak, vagy így hirtelen akarja elválasztani magát?
Ő a negyedik gyerekem, a többiek szépen fokozatosan hagytak fel a szopcsival egy éves koruk körül.
Sok tejem van a rendszeres szoptatástól, félek, hogy be is fog gyulladni a mellem. Ezzel a babával már kétszer volt meggyulladásom.
El vagyok keseredve, mert imádok, imádtam szoptatni 😟
Volt valaki, aki vissza tudott térni a szoptatásra?
Ha nem fog szopni, adjak neki tápszert?
Miért kell ezt, lányok?
Oke, nem érdekel a kérdésem, nincs érdemi tapasztalatod, véleményed, rendben. Akkor görgess tovább, kérlek.
Egyébként a "nem akar szopni" kifejezés számomra idegen, ha a kisfiamról van szó. Egy másik kategóriába jobban illene ...
#3, köszi.
Próbálkozom tovább.
Ez nagyon gáz.
11 hónapos már nem létszükséglet a "szopcsizás".
Te hülye (bocsànat), de az is lehet, hogy beteg, vagy erre nem jöttél rá 4 gyerek után? Ha beteg az ember, nem eszik.
Illetve már kellett volna kapnia normális ételt is. Más se eszikeg?
És igen, valószínüleg el akarja választani magát, értsd "felhagy a szopcsival".
Idióta ősanya.
Nem vagyok hülye, eszik természetesen mindent, ahogy írtam is a kérdésben.
Tudom, hogy nem létszükséglet az anyatej, de tejalapú táplálék kell neki napi 500 ml. Ha nem szopik, akkor tápszert kell adnom.
Ősanya vágyok? 😃 Nem is állhatnál ennél messzebb a valóságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!