Tej elapasztása hogyan lehetséges?
2,5 éves a kisfiam.Nem szépítem gyűlölöm a szoptatást.Már attól feláll a szőr a hátamon ha kéri.Azon alszik el ami miatt a fogai is kövesek,törnek.Nem tudok fogyni sem,mint az előző gyerkőcnél sem míg abba nem hagyta a szopit (4 évesen).Megkopaszodok hiába a cseszett drága ilyen-olyan vitamin.Na most jól ki is panaszkodtam magam.A gyógyszer ami felírós gondolom hormon alapú így a hormonzavarom(depo provera hatásaként 🥴) miatt az kilőve.Ami szóba jöhetne azok teák vagy valami tényleg bevált praktika (hideg víz,diófalevél,bekenni minden sz.rral hogy ne kelljen neki /popsitörlővel letörölte/-nem sikerült) ami elapasztja (lehet akár fokozatosan is) a tejet így a fiam talán el is hagyja.Nincs nagyi nincs rokon nincs barát akire rábízhatnám 1-2 hétre de még napra sem sajnos.Apa állandó éjszakás így ez sem jó.Nem alszik külön,tesókkal sem,próbáltuk.
Most hogy ezt így összefoglaltam rájöttem hogy lehetetlen tanácsot kérek 😔 de azért hátha tud valaki valamit...köszi lányok előre is
Na szép is lett volna ha egy fapunci nem szólogat be. Mi köze van bárkinek is, hogy meddig szoptatja a gyerekét? Most akarja abbahagyni és pont. Az, hogy egyeseknek visszakell menniük melózni az a saját bajuk. Lehet a kérdező egy olyan szuper helyzetben van, hogy ő nem kell melózzon és nem azért van otthon mert szoptatnia kell a gyereket!!🤦🏻♀️ De amúgyis kinek miköze? Akiben ennyi rosszidulat van az menjen nyomjon még néhány túlórát, hogy csillapodjon!!
Brutális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!