Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagy melegben milyen szoptatás...

Nagy melegben milyen szoptatásbarát eszközből adtok inni babátoknak?

Figyelt kérdés
A kérdésem azokhoz szól, akik a melegben adnak szoptatás mellett pl. vizet is az 5 hónap alatti babájuknak. Miből adjátok oda, főleg akkor amikor nem otthon vagytok hanem sétáltok vagy hasonló. Miben viszitek magatokkal?

#szoptatás #Folyadék pótlás #5 hó alatti baba
2021. jún. 8. 13:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Májusi a gyerek, és a első nyáron csak szoptattam, próbáltam kínálni vízzel, de nem kellett neki. Egyébként műanyag kanállal tettem mindezt. Igazából nagy melegben többször szopott egy keveset.
2021. jún. 8. 14:40
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
6 hónapos korától cumisüvegből kapta a vizet. Nem okozott problémát, 2 éves koráig szopott.
2021. jún. 8. 15:46
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Az a gondom, hogy kb fél óra-óránként szopna, de cirkuszol, mert ennyi idő alatt nem tudom megtermelni azt a mennyiséget amit igényelne, illetve elmenni se tudok kb sehova. Ezért gondoltam h szomjoltásra megpróbálkoznék a vízzel.
2021. jún. 8. 17:23
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

De nem is kell megtermelned, neki kell kitermelnie...

A tej szoptatás KÖZBEN termelődik. 🙈

Ilyenkor lehet még újabb növekedési ugrás is.

Ha nem rakod mellre, byebye szoptatás.

2021. jún. 8. 17:30
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
És olyankor mi van, ha üvölt, amikor mell közelébe kerül? A lányom egyet szippant és megérzi, hogy nincs neki benne elég tej. Egy ideig még két sírás között eszik valamennyit, de egy idő után már feszítí magát és keservesen zokog (3,5 hónapos). Így hogy lehet tejet szaporítani?
2021. jún. 8. 19:48
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
#15 az én lányom is csinálta ezt néha, főleg a növekedési ugrások idején. Rásegítettem szaporító fejéssel, 2 napig napi kettőször végigszenvedtem, és nem tudom, hogy ettől-e vagy pont akkorra véget ért a növekedési ugrás, de határozottan jobb lett a helyzet.
2021. jún. 8. 20:13
 17/23 anonim ***** válasza:
74%

"És olyankor mi van, ha üvölt, amikor mell közelébe kerül?"

Gondolom pótlást kap akkor ilyenkor. Sajnos abból egy alkalom is elég, hogy ilyen legyen. SNS-sel meg lehet próbálni visszaédesgetni, de kemény meló

2021. jún. 8. 21:11
 18/23 anonim ***** válasza:
44%

Most tényleg azért van lepontozva a 12-es válaszom, mert nem volt semmi problémánk? Hihetetlen...

Egy 6 hónapos baba már meg tudja különböztetni, hogy enni kap, vagy inni.

Semmi gond nincs abból, ha kap egy kis vizet is. Hogy miből, az teljesen mindegy. Amit elfogad.

2021. jún. 8. 21:16
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

"Egy 6 hónapos baba már meg tudja különböztetni, hogy enni kap, vagy inni."

A mellből is enni és inni kap...

Az anyatej iszisz esetén tökéletesen alkalmazkodik ehhez. Ha szomjas a szomjoltó híg vizes, ha, éhes akkor zsírosabb laktatóbb.

2021. jún. 8. 21:19
 20/23 anonim ***** válasza:
62%

19!

Persze. De ez pici babára igaz. Egy 6 hónapos baba már elkezd kóatolgatni, nagyobb is, megszomjazik, iszik.

Ezt nem szabad tőle megtagadni. El kell fogadni, hogy a baba nő, és az igényei változnak.

Hisz az iszisz lényege az igény szerinti szoptatás, nem? A baba igényei szerint jóesetben (és nem az anya igényei szerint!)

2 évig szoptattam igény szerint. Nem erőltettem az étkezés kiváltását, de megtanítottam enni, inni közben.

Lett egy jóevő lányom, legalább emiatt nem kellett aggódnom.

2021. jún. 8. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!