Nagy melegben milyen szoptatásbarát eszközből adtok inni babátoknak?
De nem is kell megtermelned, neki kell kitermelnie...
A tej szoptatás KÖZBEN termelődik. 🙈
Ilyenkor lehet még újabb növekedési ugrás is.
Ha nem rakod mellre, byebye szoptatás.
"És olyankor mi van, ha üvölt, amikor mell közelébe kerül?"
Gondolom pótlást kap akkor ilyenkor. Sajnos abból egy alkalom is elég, hogy ilyen legyen. SNS-sel meg lehet próbálni visszaédesgetni, de kemény meló
Most tényleg azért van lepontozva a 12-es válaszom, mert nem volt semmi problémánk? Hihetetlen...
Egy 6 hónapos baba már meg tudja különböztetni, hogy enni kap, vagy inni.
Semmi gond nincs abból, ha kap egy kis vizet is. Hogy miből, az teljesen mindegy. Amit elfogad.
"Egy 6 hónapos baba már meg tudja különböztetni, hogy enni kap, vagy inni."
A mellből is enni és inni kap...
Az anyatej iszisz esetén tökéletesen alkalmazkodik ehhez. Ha szomjas a szomjoltó híg vizes, ha, éhes akkor zsírosabb laktatóbb.
19!
Persze. De ez pici babára igaz. Egy 6 hónapos baba már elkezd kóatolgatni, nagyobb is, megszomjazik, iszik.
Ezt nem szabad tőle megtagadni. El kell fogadni, hogy a baba nő, és az igényei változnak.
Hisz az iszisz lényege az igény szerinti szoptatás, nem? A baba igényei szerint jóesetben (és nem az anya igényei szerint!)
2 évig szoptattam igény szerint. Nem erőltettem az étkezés kiváltását, de megtanítottam enni, inni közben.
Lett egy jóevő lányom, legalább emiatt nem kellett aggódnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!