Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitol faj a bal mellem egyik...

Mitol faj a bal mellem egyik oldala? Tok kemeny es erintesre faj, nem csomos. Tejpangas?

Figyelt kérdés
6hetes a babam es szopik,mit tegyek?fejni szoktam eves utan,kb 2napja van ez..most kezdi a babam ataludni az ejszakat max7orat lehet emniatt..de a durva az h fejesre sem enyhul a fajas azon az oldalon de masik resze a cicimnek ures mar...mi tortent?
2008. dec. 7. 16:40
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Gyakrabban kellene fejned a tejet. Ha nem szoptatsz is fejd le, mert eldugulhatnak a tejcsatornáid. Nekem ugyanez volt annak idején, és 3 óránként fejnem kellett mindkét mellem. Meg a melegzuhany is jót tesz, utána könnyebben tudsz fejni. Illetve ahol kemény, masszirozd, még ha nagyon fáj, akkor is.. különben begyullad és felszaladhat a lázad akár 41 fokra is.. (mint nekem annak idején)..
2008. dec. 7. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!