Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás melett ti se nagyon...

Szoptatás melett ti se nagyon kivánjátok a szexet?

Figyelt kérdés

4 hós a kislányom és alig-alig vagyunk együtt a párommal. Sajnálom szegényt, mert azért neki többre lenne igénye, de nekem valahogy most nem megy. Mindig későn kerülünk ágyba és fáradt vagyok, se kedvem, se erőm nincs. A melleim meg annyira érzékenyek (szoptatás miatt), hogy azt meg egyenesen nem szeretem ha hozzá ér a párom.

Meddig fogja így bírni (attól nem tartok, hogy megcsalna, mert nagyon szeret.)

Más is van ebben a helyzetben?

Ja a másik gond meg a fogamzásgátlás. Gyógyszert nem akarok szedni, spirált szeretnék feltetetni, majd ha megjön...de az még szerintem hónapok múlva lesz. Gumival meg nem igazán szeretjük. -Ez is egy visszatartó dolog. :(

2010. aug. 24. 12:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

5 hónapos a fiam, szoptatom.

Kicsit kisebb lett az étvágyam, de még így is nagyobb, mint a férjemé... Sokat dolgozik, neki elég hetente egyszer, és legalább kétszer kívánnám, annak ellenére, hogy a fiam nagyon lefáraszt. Úgy oldom meg, hogy önkielégítek, amikor a férjem fáradt hozzám. Sosem helyette teszem, mindig csak akkor, amikor én kívánnám, de ő túl fűáradt. A spontaneitás meg manapság azt jelenti, hogy lefektetés előtt a férjem mellém sündörög és megkérdezi, mit tervezek aznap estére. :-) Ebből tudom, hogy lefektetés után zuhany, borotválkozás, mert hancúr lesz. :-) Jó erre várni és készülni.

A gumit mindketten utáljuk, így fogamzásgátlás céljából most ugyanúgy mérem a hőmet és ovutesztelek, mint amikor babát akartunk. (Igaz, ebben segít, hogy 4 hónap után megjött.) Menszesz után megszakítás, a kritikus napokon hüvelykrém is, ovu után szabad a szex, és ha mégis jönne a baba, akkor megtartjuk.

Ez a mi utunk, de nektek is van lehetőségeitek. Két dolgot ajánlok a figyelmedbe: az egyik, hogy ezt beszéld meg a férjeddel alaposan és higgadtan, szeretteljesen. Nem jó, ha egy ilyen komoly probléma kimondatlanul, feldolgozatlanul marad. A másik, hogy olyan megoldást találjatok, ami mindkettőtök számára jó. Ne csak egyikőtök engedjen, mert az nem kompromisszum, és a másik átverve, kihasználva érezheti magát.

2010. aug. 24. 15:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát kedves első, ez visszafelé is működik:

"Ha szeretnéd akkor te is akarnád hogy neki jó legyen"

Ha meg a férfi szereti a nőt, nem akarja úgy, ha neki nem jó. Hmmmm????

Írtam már feljebb, szerintem visszarázódtok majd :)

2010. aug. 24. 15:29
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jólesett a bíztatás és hogy megosztottátok velem, hogy ez nálatok hogy van, volt.

Megfogjuk beszélni, eddig is odafigyeltem a páromra, ezután sem hanyagolom el, még ha nekem a libidóm most nagyon gyenge is.

2010. aug. 24. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!