Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás melett ti se nagyon...

Szoptatás melett ti se nagyon kivánjátok a szexet?

Figyelt kérdés

4 hós a kislányom és alig-alig vagyunk együtt a párommal. Sajnálom szegényt, mert azért neki többre lenne igénye, de nekem valahogy most nem megy. Mindig későn kerülünk ágyba és fáradt vagyok, se kedvem, se erőm nincs. A melleim meg annyira érzékenyek (szoptatás miatt), hogy azt meg egyenesen nem szeretem ha hozzá ér a párom.

Meddig fogja így bírni (attól nem tartok, hogy megcsalna, mert nagyon szeret.)

Más is van ebben a helyzetben?

Ja a másik gond meg a fogamzásgátlás. Gyógyszert nem akarok szedni, spirált szeretnék feltetetni, majd ha megjön...de az még szerintem hónapok múlva lesz. Gumival meg nem igazán szeretjük. -Ez is egy visszatartó dolog. :(

2010. aug. 24. 12:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
Tudod szerinted neked is áldozni kéne nem csak károgni majd hogy mit képzel a férfi hogy igényei vannak. Ha szeretnéd akkor te is akarnád hogy neki jó legyen. Nem értem az ilyen nőket.
2010. aug. 24. 12:16
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire nincs kedved, akkor csak kínlódás lenne, és nem szeretkezés. Szerintem esetleg elégítsd ki orálisan gyakrabban, és biztasd, hogy ez egy múló állapot, a kedved vissza fog jönni hamarosan, és nemsokára a melleid sem lesznek túlérzékenyek. Ha viszont szeretkezésre kerül a sor, és ennyire nem szereted a gumit, akkor próbáljátok ki a PHARMATEX kúp+ megszakításos módszert, vagy a pesszárium + megszakításost (nem a legbiztonságosabb, de ha még nem tért vissza a menstruációd, akkor hatásos védekezési forma).
2010. aug. 24. 12:29
 3/13 anonim ***** válasza:
33%

Mi mindketten annyira fáradtak voltunk, hogy nagyon ritkán jutott eszünkbe. De egyre könnyebb lesz minden a babával, és Te is helyrerázódsz majd!

Ha szeret, akkor ez nem lehet gond köztetek. Márpedig azt írtad, hogy szeret. :-)

2010. aug. 24. 12:35
 4/13 anonim ***** válasza:
33%

Megértelek. Nálunk a gyerekek után kb az első év volt ilyen. Utána szépen helyreállt minden. A szoptatás ideje alatt nekem sem volt sok kedvem, bár az igény nagyobb lett volna. A férjem elfogadta, hogy csak ritkán jut időnk egymásra, főleg a második gyermek után.

Eleve a hormonok miatt sem érzed azt a vágyat, mint korábban, ahogy azonban kevesebbet szopik a baba, minden rendbe jön! Ha így maradna, akkor minden családban csak 1 gyerek lenne!

2010. aug. 24. 12:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Első válaszoló!

Jó volna tudni, hogy egyáltalán férfi, vagy nő vagy , vagy hogy szültél-e már gyereket.Továbbá azt is, hogy jártál-e iskolába, mert az értő olvasásoddal problémák vannak. Nem mondta, hogy bármi baj van azzal, hogy vannak a férjének igényei, sőt : "Sajnálom szegényt, mert azért neki többre lenne igénye"

A kérdésre pedig nem igazán válaszoltál. Szerintem egyáltalán nincs szüksége ilyen válaszokra!

Kérdező! Én is az orális szexet javasolnám, egyébként meg biztosan megérti a problémádat és ez csak egy múló állapot! Kitartás! =o)

2010. aug. 24. 12:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát egyrészt szerintem evés közben jön meg az étvágy, szóval kicsit néha vedd rá magad... Ha más nem, őt elégítsd ki legalább. Heti egyszer minimum. Lehet, hogy szeret a párod, és nem fordul más felé, de nem tesz jót a kapcsolatotoknak az biztos.

nekünk 2 gyerekünk van, a kisebbik 8 hós, szoptatom. Szerencsére nem éreztem így sose, elég jó a sexuális életünk. Nektek is biztos vissza fog zökkenni. Nekem még nem jött vissza a ciklusom, így csak megszakítással védekezünk.

2010. aug. 24. 12:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyenz a helyzet már 6 hónapja. Ráadásul mivel lombikos, és veszélyeztetett terhes voltam, így a terhesség alatt szinte végig nem volt szex, pedig akkor még én is kívántam volna.

Most meg párom, mivel korán kel, így korán lefekszik, én még olyankor kezdek fürdeni, vacsizni, kicsit tévézni, mert ilyenkor már a kislányom is alszik.

Egy szobában vagyunk a bébivel, így vagy a nappaliban esünk néha egymásnak, vagy megpróbálunk halkan, de a gyerekben, mintha valami radar lenne, tuti olyankor sír föl. Ez meg persze fusztrál minket, és megint jön pár hét szünet.

Tapasztalatom az, hogy csak elkezdeni nehéz, mikor már benne voltunk, nálam is mindig megjött a kedv. :)

Mi két évig próbálkoztunk a babával. Hol kötelező volt együtt lenni, hol nem szabadott, már eszerint éltünk. Jó lenne végre önfeledten szeretni egymást. Remélem hamarosan visszatér a kedvem.

2010. aug. 24. 12:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Jaj még annyi hogy fogamzásgátlásban nem tudok segíteni, nálunk nem szükséges. Ha meg mégis sikerül örülünk.

Régebben próbáltam a hüvelytablettát, de engem nagyon csípett.

2010. aug. 24. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
52%

Egy gyerek lemondásokkal jár, nem csak a nő, de a férfi részéről is. Tudomásul kell venni, hogy átmenetileg nem lehet lepedőakrobatizmust elvárni az ágyban... majd idővel helyrerázódnak a dolgok... addig meg hadd ne sajnáljam agyon azt a szegény pasit...

Nálunk is ez a helyzet 3,5 hónaposan. Plusz nekem csak mostanában nem fáj az aktus. Persze azért odafigyelek a férjemre, de lássuk be, a gyakorisággal valóban most híján vagyunk...

Én azáliát szedek...

2010. aug. 24. 13:15
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
pedig az elsőnek igaza van.
2010. aug. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!