Szoptatas alatt kivanjatok az edesseget?
Figyelt kérdés
Csak mert en nagyon, pedig azelott kimondottan nem ettem, visyont most... es persze csak hizok es hizok2011. ápr. 16. 22:30
1/9 anonim válasza:
Szia! Naggyon kívánom! :) Addig nem érdekelt, amíg a fiamon nem jelent meg rengeteg pattanás, valószínűleg azért, mert egész nap csokit ettem. De én előtte is így voltam. Szerencsére a kilók mégsem jönnek.
2/9 anonim válasza:
Én amiatt híztam szoptatás alatt 15 kilót:(
És bár azóta lement, de mivel eleve is túlsúlyos voltam, így milyen jó lett volna, ha ezt nem hízom meg, csak lefogyom:(
3/9 anonim válasza:
Én meg pont az ellenkezője vagyok, imádtam az édességeket mindig is, most viszont egyáltalán nem kívánom
4/9 anonim válasza:
Mást sem ennék egész nap. De igyekszem nagyon-nagyon visszafogni, mert sajnos előző gyerkőcnél nem vigyáztam és 3 hónap alatt 6 kilót híztam. Amit nagyon nehezen tudtam leadni.
5/9 anonim válasza:
Én is nagyon kívánom az édeset de igyekszem egészséges formában bevinni pld.:aszalt gyümölcs,banán,búzacsíramálé stb.
6/9 anonim válasza:
Igen nagyon, meg tudnék halni egy kis édességért, holott előtte egyáltalán nem ettem. Mindegy mi csak édes legyen. Arra gondoltam, hogy inkább sütök sütiket, mint a bolti agyontartósított csokikat és édességeket eszem. Szerencsére nem hízom, inkább fogyok. De látom, hogy a bőrömnek nem jó, most próbálom magam visszafogni.
7/9 anonim válasza:
4 hónapos a kisfiam és már 4 kg-ot híztam a rengeteg édesség miatt. Egyszerűen nem tudok ellenállni annyira kívánom.
8/9 anonim válasza:
Én is!! :) De miért van ez?? De vicces, azt hittem csak én vagyok így. :) Pedig elvileg az is okozhat hasfájást a babának. :/ Dehát mire nem mondják...?
9/9 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem egyedül vagyok - pedig úgy látszik nem! Egy darabig én is fogytam - úgy 5 hónapig, majd a köv. 3 hónapban 6 kilót hiztam, de egyszerüen én is csak édeset ennék. Remélem majd kimarad - de próbálom visszafogni magam, mert min. 1 éves korig szoptatni szeretnék.
2011. ápr. 20. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!