Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatas alatt kivanjatok az...

Szoptatas alatt kivanjatok az edesseget?

Figyelt kérdés
Csak mert en nagyon, pedig azelott kimondottan nem ettem, visyont most... es persze csak hizok es hizok
2011. ápr. 16. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Naggyon kívánom! :) Addig nem érdekelt, amíg a fiamon nem jelent meg rengeteg pattanás, valószínűleg azért, mert egész nap csokit ettem. De én előtte is így voltam. Szerencsére a kilók mégsem jönnek.
2011. ápr. 16. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én amiatt híztam szoptatás alatt 15 kilót:(

És bár azóta lement, de mivel eleve is túlsúlyos voltam, így milyen jó lett volna, ha ezt nem hízom meg, csak lefogyom:(

2011. ápr. 17. 07:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont az ellenkezője vagyok, imádtam az édességeket mindig is, most viszont egyáltalán nem kívánom
2011. ápr. 17. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mást sem ennék egész nap. De igyekszem nagyon-nagyon visszafogni, mert sajnos előző gyerkőcnél nem vigyáztam és 3 hónap alatt 6 kilót híztam. Amit nagyon nehezen tudtam leadni.
2011. ápr. 17. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon kívánom az édeset de igyekszem egészséges formában bevinni pld.:aszalt gyümölcs,banán,búzacsíramálé stb.
2011. ápr. 17. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon, meg tudnék halni egy kis édességért, holott előtte egyáltalán nem ettem. Mindegy mi csak édes legyen. Arra gondoltam, hogy inkább sütök sütiket, mint a bolti agyontartósított csokikat és édességeket eszem. Szerencsére nem hízom, inkább fogyok. De látom, hogy a bőrömnek nem jó, most próbálom magam visszafogni.
2011. ápr. 17. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos a kisfiam és már 4 kg-ot híztam a rengeteg édesség miatt. Egyszerűen nem tudok ellenállni annyira kívánom.
2011. ápr. 18. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is!! :) De miért van ez?? De vicces, azt hittem csak én vagyok így. :) Pedig elvileg az is okozhat hasfájást a babának. :/ Dehát mire nem mondják...?
2011. ápr. 19. 10:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem egyedül vagyok - pedig úgy látszik nem! Egy darabig én is fogytam - úgy 5 hónapig, majd a köv. 3 hónapban 6 kilót hiztam, de egyszerüen én is csak édeset ennék. Remélem majd kimarad - de próbálom visszafogni magam, mert min. 1 éves korig szoptatni szeretnék.
2011. ápr. 20. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!