Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi ideig tudtad vegyesen...

Mennyi ideig tudtad vegyesen táplálni a kisbabád?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy tűnik, hogy ha megfeszülök sem tudok elég tejet produkálni a bébimnek, így el kell kezdenem szoktatni magam a gondolathoz, hogy hamarosan pótolni kell neki (10 hetes).

Tisztában vagyok vele, hogy tejtermelés szempontjából mivel jár a pótolgatás, ezért teszek egy próbát és felmérem, hogy másoknál meddig működött a vegyes rendszer és mikor apadt el teljesen a tej. Sikerülhet kitartani a hozzátáplálásig?

2021. máj. 19. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerősömnél 6 hónapos korig.
2021. máj. 19. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapig. Nappal mindig cicire került amikor kérte.

Akkor viszont átmenetileg babán kívüli ok miatt sokat stresszeltem és meg is jött, elkezdte eltolni a cicit és a szaporító fejés sem használt. Viszont volt annyi tej a fagyasztóban,hogy 6hos koráig minden nap kapott egy kicsit. Boldog, jól fejlődő, kiegyensúlyozott baba :)

Ne stresszelj a vegyes tapláláson, az a lényeg,hogy mind ketten rendben legyetek (mi pl majdnem visszakerultunk a kórházba,mert nem volt elég tej,hogy lemenjen a sárgaság és fogyott is). Nekem megkeserítette az első pár hónapot a bűntudat,meg az itteni szuper anyák kommentjei. Ha újra kezdeném nem jönnék fel gyakorira az első 6honapban 😂

2021. máj. 19. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A kezdetektől vegyesen kapta, 9 hónapig szopizott, aztán még 13 hónapos koráig fejtem neki. Akkor már nagyon kevés jött, kb csak 60 ml naponta, mondjuk nekem leginkább időm nem volt fejni, különben szerintem tovább is fenn lehetett volna tartani.
2021. máj. 19. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
4,5 hónapos korig. Akkor már olyan kevés volt a tejem, hogy már nem érte meg vesződni vele. Mikor már éjjel is sírt a cicin, befejeztük.
2021. máj. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!