Mennyi ideig tudtad vegyesen táplálni a kisbabád?
Sajnos úgy tűnik, hogy ha megfeszülök sem tudok elég tejet produkálni a bébimnek, így el kell kezdenem szoktatni magam a gondolathoz, hogy hamarosan pótolni kell neki (10 hetes).
Tisztában vagyok vele, hogy tejtermelés szempontjából mivel jár a pótolgatás, ezért teszek egy próbát és felmérem, hogy másoknál meddig működött a vegyes rendszer és mikor apadt el teljesen a tej. Sikerülhet kitartani a hozzátáplálásig?
5 hónapig. Nappal mindig cicire került amikor kérte.
Akkor viszont átmenetileg babán kívüli ok miatt sokat stresszeltem és meg is jött, elkezdte eltolni a cicit és a szaporító fejés sem használt. Viszont volt annyi tej a fagyasztóban,hogy 6hos koráig minden nap kapott egy kicsit. Boldog, jól fejlődő, kiegyensúlyozott baba :)
Ne stresszelj a vegyes tapláláson, az a lényeg,hogy mind ketten rendben legyetek (mi pl majdnem visszakerultunk a kórházba,mert nem volt elég tej,hogy lemenjen a sárgaság és fogyott is). Nekem megkeserítette az első pár hónapot a bűntudat,meg az itteni szuper anyák kommentjei. Ha újra kezdeném nem jönnék fel gyakorira az első 6honapban 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!