Vegyek mas cseppet? Babocam 2 hetes elmult es vegyesen taplalom anyatejjel es tappal. Egy ideje nagyon gorcsos eves utan egy orat simogatjuk s meg tobbet.
Szia. Mindenkiél más válik be szerintem.
Mi colief-et használunk és espumisant. De így is vannak rosszabb napok :-(
A Grape water-t próbáltuk az még ennyire se vált be.
Ki kell tapasztalni...
Lehet még kömény és édeskömény teát, infacolt, sab simplex - et használni...
Amit te írsz arról még nem hallottam.
Szia. Szerintem az elsődleges megoldàs az az lenne ha tudnàd csak szoptatni. (Tudom ez most rosszul esik nem bàntàsbòl ìrtam de tènyleg törekedni kellene erre.)
Az èn lànyom is ès a keresztfiam is nagyon hasfàjòs volt. A tejes ètelek fogyastàsànak elhagyàsa vagy legalàbb csökkentèse 1-2 hèten belül csodàt hozott. De addig is az Infakolt kapta a keresztfiam. Èn csak az Espumisant hasznàltam volt, hogy segìtett volt, hogy nem. Kitartàst kìvànok!
Mindenkinek más jó, van akinek semmi. Na mi az utóbbiba tartoztunk.
Próbáltuk a Lactase comfortot, Infacolt, Angol vizet, Espumisant, BioGaiat és végül a szélcsövet is. Talán kicsit az Espumisan enyhítette, meg a szèlcső.
Nagyon oda kellett figyelnem, hogy mit eszek, semmi tejtermék, semmi puffasztó édességet is csak minimálisat.
Sokat tornáztattam, simogattam a hasát/hátát.
De az idő oldotta meg a problémát.
Csak este kapott tápszert a fiacskám, egyszer váltottunk másik fajtára. Hatalmas sírás volt, pukik, büfik. Mi biztosra tudtuk, hogy a tápszertől fájt a hasa.
Jó lenne nálatok is tudni, hogy csak anyatejjel vagy csak tápszerrel mi lenne.
Az étkezésre akkor is figyelj, ha csak keveset szopik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!