Mennyi idő mulva jön rendbe a szervezetem, vagyis a has mennyi idő mulva lesz normális terhesség után?
Figyelt kérdés
októberben szültem császárral.és az érdekelne hogy a hasam még mindig "nagy".és a köldököm felett még mindig érzékeny.sok idönekkell eltelnie ahhoz vagy lehet ven valami módszer erre,2008. dec. 5. 18:55
1/3 anonim válasza:
Nekem is császárom volt, de szerintem mindenkinek másképp megy le a hasa.2 éve szültem, akárhogy fogyózom nem nagyon akar lemenni.Szúrni meg még mindig szokott a sebem.Teljesen megváltozott a szervezetem császár után.
2/3 anonim válasza:
Szia.Én 20évesen szültem 10éve,császárral nekem akkor nagyon hamar rendbe jött,szép heg maradt csak alig látszott,a hasam nekem is lassan ment le.Lassan 6hete szültem újból színtén császárral,hát ez egészen más,igaz nekem el is cseszték talán ezért is gyógyul nehezen,a hasam viszonylag lement,a köldökömnél nekem is érzékeny,de alatta teljesen érzéketlen szinte...szerintem sok mindent nem tudsz tenni,előbb utóbb csak helyre jön
Minden jót,mielőbbi gyógyulást
3/3 anonim válasza:
4 hónapja szültem császárral mára már minden ok. nem fáj semmi. a hasam nem ment vissza annyira mint szülés előtt volt, de nem vészes a lényeg ha szoptatsz eszedbe ne jusson a fogyókúra!!Ráér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!