Miért üvölt mindig a nap utolsó szoptatásánál?
Figyelt kérdés
Héthetes kislányom egy hete minden este üvöltve feszíti magát az esti alvás előtti utolsó szoptatáskor, és nem hajlandó enni. Se előtte egész nap, se utána, a hajnali etetésnél nincs semmi gondja, lelkesen szopizik. Biztosan éhes, szóval nem az a gond, hogy nincs rá szüksége. Mivel nem lakik jól, ezért nehezen is tudjuk utána elaltatni. Mi lehet a gond? Járt már valaki így?2021. ápr. 10. 22:03
1/7 anonim válasza:
hasfájós. elmúlik, de nem holnapra, kitartást
3/7 anonim válasza:
Túlfáradt idegrendszer is lehet. Próbálj felhomalyt, fehér zajt, kicsit korábban szoptatni, fektetve szoptatni és cicivel altatni. (ha beszélsz amgolul: witching hour néven keresd)
4/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Látszólag semmi baja nem volt, aztán mégis sokat sirt. Viszont viszonylag gyorsan elmúlt. Fel a fejjel, ti is túljuttok rajta.
Esetleg kérdezz rá Facebookon a Szoptatási tanácsadás kerdezz-felelek csoportban, csak szakértők válaszolnak
5/7 anonim válasza:
Witching hours :) nalunk is volt. Anyam a csodajara jart milyen nyugodt napkozben este nem latta 😂 ordoguzesnek hivtuk a ferjemmel. Egyebkent nalunk hasfajos is volt (egyertelmuen latni ha huzogatja a labait) miutan kinotte a hasfajast maradt meg ez az esti nyuglodes de 6 hos koraig kinovi es tenyleg. Nalunk 5 hos korara maradt el fokozatosan, most mar nyugodtan elalszik este. Igaz mondtak ezt hogy tultelitodik az idegrendszere de attol fuggetlenul en pl tovabbra is neztem tvt mellette halkan es mai napig is megis elhagyta. Nekem kell tv hogy este elaludjak.
6/7 anonim válasza:
Kedves utolso. 4 hos a fiam es mi is ordoguzesnek hivjuk a ferjemmel azt a sok elalvas elotti vergodest... Koszi, hogy leirtad a nevet, en elso babaskent fraszt kaptam, mikor ezeket produkalta, de a csopiban megnyugtattak, hogy ez mind oke.. :D Amiota meg hasra forog meg durvabban tolja, forog almaban is
7/7 anonim válasza:
szerintem is túlfárad, nálunk is volt ilyen, nem tudta eldönteni, hogy egyen, vagy aludjon, picik még, türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!