Kinek mennyit eszik a 2hónapos babája?
Megijedtem, mert a kis lányom most csak 6dekát hízott egy hét alatt.
Volt olyan hogy 36dekát is hízott.
Lehet attól hogy most kezdte átaludni az éjszakát?
szia, az én kisfiam 11 hetes és nagy bendős!
"reggel" mondjuk inkább az első szopinál ő 170-180 ml-t eszik. (jobban mindig több van) köv 150 körül, aztán egyre kevesebbet. 5ször eszik egy nap, van h csak 4szer. Utolsó este fél 10kor van fürdés után. Mi 1 hónapja átalusszuk az éjszakát. Mindig 11kor alszik el és 9 előtt nem ébred. Tegnap fél 12kor én ébresztettem fel, h kisfiam mindjárt ebédidő és te még nem is reggeliztél:)
Miért ti mennyit esztek? Én mindig mérem. Mondjuk, tudod az esti tej már táplálóbb abból elég kevesebb is nekik, mint reggel, mert akkor előtte nem ettél semmit. Gondolom éjszaka nem eszel.. :)
Kinga
jaa, 3670g-mal született és most 5190g Nálunk is változik, h mennyi a het hízás. Sokmindentől függhet, lényeg, h ne fogyjon. ne izgulj ilyeneken, ha eszik rendesen...
utolsó
Nem szoktam mérni a súlyát evéskor. Hetente megyünk a védőnőhöz és ő nézi. Eleinte megijedtem mert sok volt, most meg alig hízik. Este 8-10 között alszik el és 7-8óra múlva felébred eszik és még alszik 3-4órát. Nappal elég sokat van ébren. Változó. Egész nap ébren van, vagy 10-20 perceket alszik, de van hogy délután alszik 4órát is.
3-4hete alussza át az éjjelt. S azóta hízik kevesebbet.
Ezért nem tudom hogy nappal ennyit (hányszor) kellene így ennie. Amikor úgy látom kell neki akkor adok. Kínáljam sűrűben?
10.03.: 3600g
10.06.: 3380g
10.10.: 3470g
10.17.: 3830g
10.30.: 4360g
11.11.: 4750g
11.26.: 4970g
12.04.: 5030g
Mi sem hízunk egyformán, tőlük sem várhatjuk el. Nekünk is néha nagyobb az étvágyunk, néha kisebb. Én nem ébresztem fel éjszaka, örülök, h végigalussza. Szerintem ne aggódj. Jelzi ha éhes, persze függ h mennit eszik egyszerre. Próbáld ki pár napig, hogy mikor mennyit eszik és akkor tudsz következtetni. Van aki sűrűbben eszik kevesebbet, az én fiam kb 4 óránként eszik napközben 120-150 et, de van h csak 100-at.
az 5kg-os gyereknek nagyjából 100-120 az adagja egyszerre, ha 5ször eszik egy nap. Éjszaka nincs benne.
Első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!