Nem bufizik a baba?
Masfel hetes kisbaba,hiaba probalom bufizteteni egyáltalán nem akar. Kiprobaltam az osszes technikat de hiaba. Ha megis elenged egyet egyet véletlen, nem a "bufiztetesnek" koszonheto. Viszont a hasat fajlalja, ugyvettem eszre bantjak s szelek amik nem jonnek ki.
Valakinek otlete? Vagy tapasztalata?
Hasonló volt a fiam, mint a 3-as babája. Szinte soha sem büfizett, pedig szintén megsiratt a pukikat. 3 hónapos korára már nem bántották a szelek, de büfizni utána sem tudott.
(Ezzel szemben a kistesója után állandóan takarítani kellett, mindenhova bukott.)
Rengeteg tejem van, mar arra is gondoltam hogy az is probléma.
Tornaztatom csak ugye az akkor segit ha mar "beutott a baj". :(
Próbáltam azt is h szopi közben megbufiztetem de az sem vált be.
Kozben szegenynek hangja sincs, neha neha nyoszorog de nem sir a fajdalom miatt. Infacoltot megprobaljuk
Ma volt nálunk a vedono. Mondta h a cseppet nyugodtan probaljuk ki hatha. Plusz adott tippeket szopiztatasra :)
Igazából megvan az oka,hogy miért faj a pocija ugy nez ki. Rengeteget eszik es egy het alatt magara kapott majdnem fel kilot
Nekunk úgy sikerült, hogy a vállamra tettem ugy, hogy gyengéden nyomja a gyomrát (vigyázz, ha túl fentre teszed visszajön egy jó adag tejcsi)
S paskoltam a hatat, néha járkáltam vele. Kb.15-20p alatt kijött a büfi, de volt amikor elég volt kb.5perc is.
De amikor 20 perc után sem jött, szepen hasra fektettem, néha a lábat maga alá tettem, s úgy alvás közben kijött (ha kijött). Amikor nem, akkor tornáztattam.
Textil pelust érdemes a feje alá tenni ha hason van, ha oda bukik akkor felfogja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!