Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Allandoan elalszik cicin?

Allandoan elalszik cicin?

Figyelt kérdés
1 honapos babam napkozben folyton elalszik cicizes kozben, hiaba keltegetem 10 perc alatt beajul. Utana negyed ora mulva meg kel es sir a ciciert. Igy az egesz nap azzal telik, hogy rajtam log. Tejem van eleg, mert hizik szepen, van sok pisis kakis pelus is. Mivel tudnam ebren tartani, hogy ne akarjon orankent enni? Vagy valami mas megoldas?
2021. márc. 30. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Olvass utana a negyedik trimeszternek, teljesen normalis ez a jelenseg. A hordozassal ki lehet valamennyire valtani a sok cicizest, mert sokszor csak ezzel “ellenorzi”, hogyott vagy-e biztosan, illetve novekedesi ugrasbol all az elso par het. Az Adamo-hinta is nagy segitseg volt nekunk amasodik gyereknel, elsovel nem volt, nehezen eltem meg en is az egesznapos szoptatast-hordozast.
2021. márc. 30. 15:19
 2/4 Derjaderja ***** válasza:

Semmivel, de meglátod, meg fog ritkulni. A szopizás fárasztó illetve valóban a közelségedre is szüksége van.

2-3 hónaposan már hosszabb időket fog kibírni, a mozgások indulásával pedig egyre többet eljátszik majd.

2021. márc. 30. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
1 hónaposnál ez teljesen normális. Az első 3 hónap ilyen, ki kell bírni. Az enyém ha nyűgös,mai napig képes órákig rajtam lógni..( fog,front meg ki tudja). De ezért van a gyes, rátudtam, neki így a jó. Első gyerek,még ráérek. :) 7 hónapos múlt a fiam. Kitartás!
2021. márc. 30. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi nektek, ha ez a normal akkor elfogadom es hadd csungjon, en is raerek :)
2021. márc. 30. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!