Miért csinálhatja ezt a babám?
Sziasztok!
Az első 2 hétben nem tudtam szoptatni, a babám egyszerűen nem fogadta el a cicit. Szoptatási tanácsadások után megtanultuk azt a technikát, ami mindkettőnknek jó, és most már csak cicizik.
Ma 3 hetes.
2 napja elkezdte, hogy nagyon keveset eszik. Eddig 70-90ml volt, most pár napja 55-60ml. A doktornő szerint ez kevés, és a baba sem alszik nyugodtan utána.
Ma megevett 55ml-t, majd nagy nehezen még 15ml-t. Ezután nem aludt el és nyugtalan volt, így egy óra elteltével újra mellre tettem. Alig evett, 15ml-t, de úgy tűnik így eltelt a pocakja, mert alszik 2,5 órája.
Először arra gyanakodtam, hogy nem lehet elég a tejem, esetleg apad, mert már abszolút nem feszül a mellem. Viszont ahogy “megcsíptem” folyt belőle a tejci, így nem hiszem, hogy ez a gond. Mi lehet tehát, ha mégis éhes?
A súlyával sem vagyok kimondottan megelégedve. 2970g-mal született, 2880-nal jöttünk haza.
1 hetesen volt 2900g.
2 hetesen 3170g.
3 hetesen 3275g.
1 Sem a mell feszülése sem a nyomkodása nem fog pontos képet adni a tej mennyiségéről. Sőt a fejés sem.
2 Kár minden évesnél méregetni. Csak stresszeled magad. Add ahányszor kéri, akár váltva is. Majd ő tudja mennyi kell neki. Míg gyarapodik nincs baj.
3 Azt mondod 3 hetes. Ilyenkor kezdődik a hasfájás. Szóval én erre tippelnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!