Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehetséges, hogy a sárgaságtól...

Lehetséges, hogy a sárgaságtól alszik el a cicin 1 hetes kisfiam?

Figyelt kérdés
orvos szerint, kicsit sárga, ezért aluszékonyabb. beleszív a cicibe párat és elalszik. van, hogy alig bírom felkelteni! normális dolog ez?
2008. dec. 4. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
az én fiam nem sárgult be de volt 1 szoba társam és a babája be sárgult de nem aludt többet mind szokót .az nem baj hogy aszik ,sir????Ha nem sir akkor nincs baj Szoptas ahányszor kéri.Én akkor szoptattam mikor kérte és mai napig is.4 hósa fiam.
2008. dec. 4. 14:29
 2/10 A kérdező kommentje:
nem sír, csak ha fáj a pocakja. éjjel elég fárasztó, ha óránként felkel és addig nyöszörög, míg cicire nem rakom. beleszív párat és kezdhetem keltegetni. több kevesebb sikerrel.
2008. dec. 4. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia nekem babám ságra volt, s csak aludt aludt elész nap, fogyott is kórházban alig jöhettünk haza.

De ha doki látta nincs nagy gond, adj neki minél több folyadékot, szopcsi, esetleg kis forralt v babavíz, h ürüljön belőle sárgaság...egy két hét s túll lesz rajta.

2008. dec. 4. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:

közrejátszhat. a rárgaság egy tünete az aluszékonyság is. nekik több folyadékra van szükségük, h helyreálljon a szinük. Itatod esetleg teával, vagy vízzel? azt szokták tanácsolni. Én kisfiam is mindig elalszik cicin, gondolj bele milyen fárasztó lehet egy ilyen pici babának. Mint ha neked kéne szívószállal enni egy főzeléket! Ébresztgetni kell sajnos, kell neki a sok folyadék!!

11 hetes anyuka

2008. dec. 4. 14:44
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! próbálkozunk tovább! igazából nem fogyott sokat a kórházban, sőt már 1 hét alatt súlyosabb, mint amikor megszületett! de ez az alvás aggaszt. persze, éjjel nem mindig alszik, akkor épp fáj a hasa. sűrűn rakom cicire, de nem hiszem, hogy pár korty elég neki. bár, végülis ha nem fogy hanem szépen gyarapszik......jaj, ennyi fejtörést okoz egy kis manó:)
2008. dec. 4. 14:46
 6/10 A kérdező kommentje:
sosem adtam neki teát! milyet szoktak nekik ilyenkor adni? fejem a tejet szopik után, bár nem jön túl sok. azt is adhatom neki tea helyett? csak attól félek, ha rákap a cumisüvegre, akkor nem kell neki majd a cici!
2008. dec. 4. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
az első vagyok .igen én sokat szoptattam folyton a cici lógot és azt mondták a H ba hogy azért nem sárgult be mert sokat szopizot .Kell a folyadék .
2008. dec. 4. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:

szia! Nekem is sárga volt a kislányom, én egész nap a cicin lógattam. És vettem neki a gyógyszertárba homeopátiás bogyót sárgaság ellen. Pár csepp vízbe feloldod megitatod vele, és pár nap múlva lemegy róla. Azóta úgy szopik mintha fizetnének érte! És rengeteget szopik. Az a lényeg hogy sok folyadékot kapjon, és sokat cicizzen!!! Az a legjobb gyógyír!

Üdv. egy 5 gyermekes anyuka

2008. dec. 4. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 hete szültem, az én kisfiam sárgult, sőt a születése után 4 napra inkubátorba is került, nem tudtam szoptatni. Akkor üvegből kapott és sajnos rá is szokott. Nagyon sokat szenvedtünk és szenvedünk még ma is a szopizással. Sajnos a sárgulós babák tényleg aluszékonyak, velem volt olyan, hogy hideg vizes kézzel simogattam az arcát és arra sem kelt fel. De nem kell izgulnod, ahogy megy le a sárgaság egyre éberebb lesz. A lényeg a kitartás:)

3 hetes anyuka

2008. dec. 4. 18:07
 10/10 A kérdező kommentje:
szegényke, kitartás az utolsó válaszolónak! ezért sem akarom cumisüvegből etetni. nekünk még a kórházban sem szólt senki, h sárga lenne. amikor hazajöttünk, rá 3 napra jött a gyerekorvos és ő mondta mi a helyzet. most délután nagyon sokszor tettem cicire és azt hiszem többet evett, mint eddig. fel is keltettem már kétszer és nagyon szépen evett. remélem csak beindul a srác:)
2008. dec. 4. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!