Lehetséges, hogy a sárgaságtól alszik el a cicin 1 hetes kisfiam?
Szia nekem babám ságra volt, s csak aludt aludt elész nap, fogyott is kórházban alig jöhettünk haza.
De ha doki látta nincs nagy gond, adj neki minél több folyadékot, szopcsi, esetleg kis forralt v babavíz, h ürüljön belőle sárgaság...egy két hét s túll lesz rajta.
közrejátszhat. a rárgaság egy tünete az aluszékonyság is. nekik több folyadékra van szükségük, h helyreálljon a szinük. Itatod esetleg teával, vagy vízzel? azt szokták tanácsolni. Én kisfiam is mindig elalszik cicin, gondolj bele milyen fárasztó lehet egy ilyen pici babának. Mint ha neked kéne szívószállal enni egy főzeléket! Ébresztgetni kell sajnos, kell neki a sok folyadék!!
11 hetes anyuka
szia! Nekem is sárga volt a kislányom, én egész nap a cicin lógattam. És vettem neki a gyógyszertárba homeopátiás bogyót sárgaság ellen. Pár csepp vízbe feloldod megitatod vele, és pár nap múlva lemegy róla. Azóta úgy szopik mintha fizetnének érte! És rengeteget szopik. Az a lényeg hogy sok folyadékot kapjon, és sokat cicizzen!!! Az a legjobb gyógyír!
Üdv. egy 5 gyermekes anyuka
Szia!
Én 3 hete szültem, az én kisfiam sárgult, sőt a születése után 4 napra inkubátorba is került, nem tudtam szoptatni. Akkor üvegből kapott és sajnos rá is szokott. Nagyon sokat szenvedtünk és szenvedünk még ma is a szopizással. Sajnos a sárgulós babák tényleg aluszékonyak, velem volt olyan, hogy hideg vizes kézzel simogattam az arcát és arra sem kelt fel. De nem kell izgulnod, ahogy megy le a sárgaság egyre éberebb lesz. A lényeg a kitartás:)
3 hetes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!