Mi lehet ez a csomó a mellemben?
Sziasztok!
Hétfőn szültem, csütörtökön jöttünk haza és aznap volt a fejbelövellés. Akkor vettem először észre a kemény csomót. Próbáltam kimasszírozni, de nem ment. Ha teljesen lefejem a tejet, akkor mintha nem lenne ott, vagy hátrébb kerül csak, de ahogy megtelik, újra ott van, elég kemény és nem érzem elmozdíthatónak.
A csomó fájdalmatlan, de mindkét mellem nagyon feszül, meleg és érzékeny érintésre, meg van duzzadva.
Érdemes minél előbb orvoshoz mennem, vagy 5 hét múlva ráérek, amikor megyek vissza kontrollra?
A babám kiszívni nem tudja, mert sajnos nem cicizik, fejek neki.
Tegnap lefejtem teljesen, 110ml jött belőle.
Ma viszont a legerősebb szívófokozaton is alig jött belőle valami...
Nem. Akkor kellene aggódnod ha fejés után nem tűnik el, hanem állandó jelleggel jelen lenne a csomó, de akkor sem kell azonnal rosszindulatúra gondolni.
Még nem állt be a "kereslet kínálat" ilyenkor még nagyon be tud durranni a mell.
Állandóan ott van, csak ahogy ürül a cici, hátrébb kerül vagy nem tudom hogyan fogalmazzak.
Terhesség alatt tuti nem volt ott.
Akkor megvárom a 6 hetes kontrollt :)
Fejèssel nem ürül ki annyira hatekonyan, mint szoptatàssal.
Ha szopik a kicsi, èn nem fejnèk a helyedben, hanem àllandòan mellen lenne mikor kèri, hogy beàlljon a kereslet-kìnàlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!