Milyen csomó lehet ez a mellemben, ha szoptatok?
Figyelt kérdés
Apró melleim vannak, tehát mióta szoptatok, mindig vannak csomószerű területek, eleve a tejmirigyekre is azt hittem. Most egy napja vettem észre egy fájdalmatlan elmozdítható kemény csomót a jobb mellemben a bimbóhoz közel. Szorgalmas szoptatással nem szűnt meg (még). Mi lehet? Már lázas lennék, ha mellgyulladás készülődne? Daganat csak nem jönne ilyen gyorsan?2020. febr. 15. 03:33
1/1 anonim válasza:
Nekem is lett, rögtön az első hetekben. 6 hetes kontrollon megmutattam a dokinak. Azt mondta, valószínűleg nincs baj, mert elmozdítható, de elküldött mell ultrahangra. Ott kiderült, hogy tejciszta.
Mindenképp mutesd meg te is, sose lehet tudni, de jó eséllyel ártalmatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!