Mit lehet tenni ilyen "makacs" csomóval a mellemben? Hogy tűntethetném el?
Hétvégén nagyon bedurrantak a melleim, lázas is voltam egész szombaton. A bal mellemből rengeteget tudtam fejni (100-100 miliket) és abból tudtam etetni is csak a kicsit, ugyanis a jobb mellemben felül hatalmas tömör csomó keletkezett, és abból mindössze 5-10 miliket tudtam fejni... próbáltam kézi és elektromos mellszívóval is, de semmi több nem jött. Melegítettem, masszíroztam, zuhany alatt is nyomkodtam, mindig azzal a mellel kínáltam először, de mivel ő sem tudott szívni belőle semmit, mindig kiköpte és nem fogadta el. Hétfőre jutottam el oda, hogy egyszer sikerült 90 milit fejni belőle, de a csomó azóta sem tűnt el, pedig még mindig melegítem, masszírozom, fejek belőle (5-10 miliket ismét), és azzal kínálom először... tegnap mértem, 30 grammot tudott belőle kiszívni, de aztán belealudt, majd áttettem a balra, és ott teleszívta magát. A védőnőnek mondtam tegnap, de csak azt mondta, h nyomkodjam nyugodtan erősen, meg melegítsem, borogassam, hogy eltűnjön.
Van ötletetek, hogy hogy lehetne eltűntetni azt a csomót onnan? Elég elkeseredett vagyok, hogy napok óta "meg sem mozdul", és abban a mellemben már alig van így tejem. Tapintásra amúgy nem meleg már (hétvégén az volt), és nem is fáj már nyomásra, nem piros a bőröm... de gondolom, hogy tejcsatorna van elzáródva, mert előtte semmi nem volt, aztán bedurrantak a melleim, megjelent a csomó, meleg, piros volt, jött a láz, és mikor sikerült a 90 milit lefejni, akkor kisebb lett picivel, de most minden olyan, mint előtte. Vagy érdemes lenne ultrahangra elmenni, hogy ennyire nem akar eltűnni?
Másnak is volt ilyen?
Még nem állt be a kereslet-kínálat, igény szerint szoptatom, 15 napos a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!