Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi tortenhetett? 13 hetes a...

Mi tortenhetett? 13 hetes a kisfiam,es elso naptol kezdve,nemvolt baj mert rendesen folyt mikor kellett,es kb.egy hete a mellem kokemeny vagyis megvan telve de nem jon belole semmi..

Figyelt kérdés
,hiaba masziroozom,hiaba szivja a dragam,nagyhehezen par cseepp kicsordul,aztan egy jo 10 szenvedes utan megindul,de nem ugy mint regen,mi lehet a baj?es a babom sem eszik anyit mint azelott,mikor mar elkezd folyni a tej,sziivja egy kicsit es tovabb nem kell neki,mi tortenhett velunk?lehet igy apadna elfele a tejem?
2008. dec. 4. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
mindenképp fejd ki! Minél hamarabb, mert nem elapad majd a tej, hanem begyullad a melled. a cicidben elzáródhatott pár csatorna, nekem is volt ilyen, fejtem a langyosvíz alatt, szépen megindult, bár szenvedtem vele 1 órát, mire sikerült elindítani.
2008. dec. 4. 08:54
 2/3 A kérdező kommentje:
mindig ki kell fejni teljesen ,mert kiszoktam de nem mindet,mert felek ogy a babom megehezik es nem lessz mit egyen mert ures lessz a cici.
2008. dec. 4. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Muszáj lenne kifejni, mert ha begyullad és belázasodsz, akkor egyáltalán nem szoptathatsz, legrosszabb esetben még kórházba is mehetsz. Ha nagyon kemény mihamarabb mutasd meg orvosnak. Nekem járt úgy ismerősöm, hogy emiatt kellett megműteni, és utána már nem is szoptathatott.
2008. dec. 4. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!