A kézi fejés valóban ártalmas? Valóban tönkre megy-e tőle a mellem (formája), és igaz-e, h ezzel a tejcsatornákat "összetöröm".
Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 14:52
1/8 anonim válasza:
Technika kérdése...én avettel fejtem 8 hónapig,nem is fájt, mellem is szép marad, meg jól kiürültek fejésnél azzal meg voltam elégedve.
2/8 anonim válasza:
kézzel való fejés, vagy kézi mellszívóval?
igazából a kézzel való fejés nem megy mindenkinek, "rá kell érezni", van akinek nem megy ez a ráérzés dolog, akkor lehet, hogyha nagyon erolteti, tobbet árt, mint használ, szóval, ha fáj, vagy ugy erzed, hogy nem jol csinalod, akkor hagyd abba. ha nincs gond, akkor szerintem ugyanolyan, mintha mellszivoval csinalnad, csak max az ido meg a lefejt tej mennyisége mas
3/8 A kérdező kommentje:
kézzel való fejésre gondoltam. több mellszívót kipróbáltam, és egyik sem volt jó...
2008. dec. 3. 18:17
4/8 anonim válasza:
Régen mivel fejtek szerinted, Aventel? :-)
nem ártalmas:-)
5/8 A kérdező kommentje:
jár a pont :)))! köszi!
2008. dec. 4. 15:16
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Én végig kézzel fejtem, mert a gépi nem szívta ki rendesen. CSak rá kell jönni a technikára.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek!
2008. dec. 5. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!