Honnan tudjam, hogy elég-e a tej a babának?
Figyelt kérdés
A kislányom 7 hónapos múlt. Sajnos nem nagyon hajlandó anyatejen kívül mást is enni. Pedig már úgy érzem, alig van tejem. Egész nap nyűgös, már azon gondolkodom, hogy talán éhes. De akkor azért megenni a gyümölcsöt, nem? Éjjel alszik rendesen. Viszont 2 hónapja nem hízott semmit. Nem tudom mit próbálhatnék még ki. Adtam neki friss gyümölcsöt nyersen, párolva, aztán kipróbáltam az üveges babakaját, meg a tejpépet is. Mindenre csak fújogat.
Mérni elég nehéz, mert már lelóg a mérlegről, de reggelenként kb 170 gr-ot szopik, aztán utána már úgy érzem üresek a melleim.
2008. dec. 3. 13:47
1/3 anonim válasza:
Szerintem probalkozz, hogy lassan szokja meg a masik etlet is. Az nem baj, ha nem feszul a mell, egy ido utan mar nem feszul, de az nem jelenti azt, hogy nincs benne tej. Te latod, hogy milyen a baba, ha ugy erzed nincs vmi rendben emlitsd meg az orvosnak.
2/3 anonim válasza:
Elég, ha először csak néhány kanállal eszik. Próbáld meg az almapürét, barackot, főtt répát pépet.
Fő a fokozatosság!
Mindenesetre én elvinném dokihoz, ha már 2 hónapja nem hízott.
3/3 A kérdező kommentje:
Fokozatosan adom neki, de pár kanállal eszik csak. A doki azt mondta, hogy nem baj, hogy nem hízik, már így is elég nagy (10,5 kg). És hogy most már lemozogja, amit eszik, azért nem hízik.
2008. dec. 5. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!