Egy fel doboz energiaital okozhat barmi kellemetlenseget egy ket honapos iszsz babanak?
Nem nagyon hinném, legfeljebb annyit mint egy fél csésze kávé. Átmegy elvileg a koffein a tejbe, de az energiaital nem káros. A koffein ugye élénkítő.
Ezt írja egy most divatos szoptatási oldal, ha tudsz angolul. 500 mg koffeint fogyasztó szoptató nőknél nem talált egy tanulmány gondot. Fél doboz energiaital max 40 mg-ot tartalmaz.
Hát figyelj, nekem 6 hónapos az iszsz babám, reggel pont megiszom a kávém, mire ő aludni menne, és szopizik előtte, úgy bealszik rajta, mint annak a rendje. Egy doboz energiaital meg átlagosan kevesebb koffeint is tartalmaz, mint egy csésze kávé, szóval...
Mondjuk én terhesség alatt is ittam kávét, lehet már az anyaméhben hozzászokott, aztán ezért nem zavarja. De nem különösebben látok rajta semmilyen befolyásoltságot.
Energiaitalt nem szoktam inni, de abban kevesebb koffein, és több hozzáadott vitamin meg ízesítő van, amiknek meg aztán semmi ráhatása a szoptatásra. Ha jól esik, egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!