Szoptatás alatt két korty energiaital?
Figyelt kérdés
A férjeméből innék egy picit csak szoptatás után,terhesség elött óta nem ittam már és kívánkm nagyon. :(2019. jún. 29. 14:41
1/11 anonim válasza:
2kortytól semmi baja nem lesz. Csak tényleg ne 1 dobozzal a koffein, taurin és társai nem lesznek rá jó hatással.
2/11 anonim válasza:
Én nem innék, de felőlem te ihatsz.
3/11 anonim válasza:
Errol megoszlanak a velemenyek, mint a K betus dolgokrol, tejrol stb.
lll.hu-n erdemes olvasgatni szerintem a temaban.
4/11 anonim válasza:
Én is szoktam 1-2 kortyot csenni tőle. :)
5/11 A kérdező kommentje:
A masodikon kivuli valaszokat koszonom szepen!😊
2019. jún. 29. 17:57
6/11 anonim válasza:
Jah, mert aki nem ért veled egyet, azt már megköszönni se lehet?
7/11 anonim válasza:
Nem, csak az a hasznos, aki megerősíti a hülyeségben.
8/11 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki. Amúgy azt se értem, hogy hianyozhat valakinek az a cukros, taurinos xar. Terhes vagyok, hianyzik a kávé, hiányzik egy jó krémlikőr vagy koktél. De hogy pont az energiaital...
Na mindegy. Én nem innék. Ha ennyire hiányzik, Pennyben lehet kapni utánzatot, ugyanolyan xar az íze, csak nincs benne semmi, ami pörgetne.
9/11 anonim válasza:
*koffeines csak átírta a telefon
10/11 anonim válasza:
Korlátolt vagyok, mer a szoptatás alatt nem iszom/innék energiaitalt? Jó nagy barom vagy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!