Üvölt a kezemben szoptatáskor, szeretnék neki tápszert is adni a tej mellé, hogy kéne?
Figyelt kérdés
Mennyit? Max egy nap hányszor? Köszönök minden segítséget:) Már lelkileg nagyon kimeritő az egész. 4 hónapos. A súlya rendben van.2021. febr. 5. 13:12
1/16 anonim válasza:
Eszik is? Vagy csak cumizni akar rajta?
2/16 A kérdező kommentje:
Eszik is, de tényleg nem lehet kibírni. Semmi baja nincs, elkezdem etetni és üvölt. Kb csak félálomban tud nyugodtan enni. Most bújt ki két foga de ez már régebb óta tart.
2021. febr. 5. 13:15
3/16 anonim válasza:
Nem lehet érteni, mit is szeretnél.
Miért üvölt? Mikor üvölt? Mire gyanakszol? Szerinted mit oldana meg a tápszer?
4/16 anonim válasza:
Ha az ínye fáj vagy torka fáj, üvölteni fog a cumisüvegre is.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok szoptatni tovább azt oldaná meg. Szép volt jó volt de már se neki se nekem tesz jót. Tudom önző vagyok.
2021. febr. 5. 13:18
6/16 anonim válasza:
1es vagyok én sem értem mit akarsz igazából. Nem írod hogy mit hogyan csinálsz ....evet-e vagy már a legelejétől ez csinálja.... Mikor eteted? amikor már tuti éhes....zavarhatja a foga...vagy a pocakja...rosszul tartod...egy csomó oka lehet. Próbáld fekve szoptatni. Kend be evés előtt 5-10 percecel a foginyét...de az is lehet hogy érzi rajtad a feszültséget
7/16 anonim válasza:
Vagy már túlfárad mire eteted és azért eszik felálomba nyugodtan...hogyan altatod? Etesd alvás után ha nem cicin elalvó..
8/16 anonim válasza:
Ja, de ehhez milyen segítség kell? Veszel egy tápszert, rajta lesz az adagolás és az elkészítés módja. Kész.
9/16 anonim válasza:
1es vagyok. Én mindent megpróbálnék a helyedben hogy szoptatni tudjam tovább. Az első gyerekem 6hêzig sem szokott mert nem volt mit ..szegényem annyira kereste meg vagy 2 hónap után is a cicit. Ha megtalálod a megoldást akkor jobb lesz sokkal
10/16 anonim válasza:
Egy dolog, hogy nem akarod szoptatni, abszolút rajtad áll. Viszont az ordításon nem biztos, hogy segít a cumisüveg és a tápszer, ezt jól írták a többiek. Első körben ki kéne deríteni, hogy mi lehet a baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!