Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagyon fáj az oldalam mitől...

Nagyon fáj az oldalam mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a bal oldalam és kisugárzik a derekamra és a lépem környékére is ,2 honapos babámat szoptatom és csak bal ciciből/Mert a másikat születése óta nem fogadja el/Általába fekve szoktam szoptatni lehet ettől fáj ennyire ,vagy mitől lehet még?
2008. dec. 2. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom neked hogy ne fekve hanem inkább egy kényelmes fotelban ülve szoptass.Lehet hogy a sok fekvéstől fáj már az oldalad.Nem tudom hogy a másik melledet kifejed-e de azt kellene fejni mert így minden a bal oldaladra nehezedik és a szivedet is terheled,arról nem beszélve ha nincs kifejve rendesen akkor tejlázat is kaphatsz.Szerintem a test tartástól van az egész fájdalom,ezen próbálj válltoztatni.
2008. dec. 2. 14:05
 2/5 A kérdező kommentje:
huuu most nagyon megijesztettél!Az az igazság h fejegettem de már nem sok jön belöle sztem el is apadt mert csak egy két csepp jön!A szivemnek mi baja lehet?vagy attól fáj?Lécci irj!
2008. dec. 2. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én nem az első vagyok, de nekem is míg szoptattam és egy oldalt feküdtem fájt az egész oldalam. mert mindig azt terheled és attól fáj. HA a bal oldaladat terheled, akkor nyomod a szívedet és az nem jó. Nagy bajod nem lehet, de elnyomhatsz ott olyan ereket, vénákat , idegeket, izmokat amelyek gátolnak bizonyos funkciókat.

szerintem is ül valami kényelmes székbe és próbáld úgy!

6 és fél hós kisfiú anyukája

2008. dec. 2. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.A szívednek nem lehet ettől baja.Az igen jól védik a bordák, és az izomzat.Szerintem az oldalizmokat terheled a nagyon sok oldalt fekvéssel.Ciciztess nyugodtan ülve és fekve .Én nappal mindig ültem , éjjel pedig feküdtem.Ha a baba alá párnát teszel neki is kényelmes lesz még az ülve szopizás is.
2008. dec. 2. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Az pedig hogy csak 1 ciciből szopik nem baj.Az én lányom 1 éves koráig mind a 2 szívta, aztán csak a jobbost, és így 1 ciciből is 1 évig szopizott.Alig bírtam leszoktatni róla 2 évesen.
2008. dec. 2. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!