Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki eljár (t) Hipoxy kezelésekre de még szoptat (ott)?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 07:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem szabad! Méregtelenít, a méreg a tejbe jut, tejen át a babába.

Nem véletlenül kell várni az ilyesmikkel, méregtelenítő-tisztítókúrákkal is.

Én is már tűkön ülök néha, szeretném én is visszanyerni az eredeti formámat, de első a babám egészsége. Az anyatej roppant egészséges, de ha mérgekkel dúsítod, akkor inkább ne is szoptass...

A dohányosoknak sem kellene szoptatni, ha cigire van pénz, költsön tápszerre is, nem hiszem, hogy a nikotinos tej olyan egészséges... Én a pozitív teszt után már nem gyújtottam rá és azóta sem, van rajtam plusz 10 kg, fáj a szívem, hogy így meghíztam, de a kisbabám boldogsága a legfontosabb.

Jövőhéten lesz 1 éves, lassan elválasztom, amint rendesen eszik mindent, most a melegtől nagyon étvágytalan...

2010. aug. 15. 07:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod.

Igazán azért kérdezem mert a környetemben van egy szoptató anyuka aki eljárt hipoxyzni(24 alkalman már túl van),de még szoptat,kislánya 9hónapos.Neki azt mondták(a hipoxy szalonba),hogy nyugodtan járhat,de én úgyanúgy tudom mint te,hogy szoptatás alatt nem szabad méregteleníteni.Nem tudom,hogy lesz-e valami baja a babának,úgy sajnálom szegényt...

2010. aug. 15. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!