Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Óriási problémám van a szoptat...

Renata Krizsan kérdése:

Óriási problémám van a szoptatással. Egyszerűen meghalok a fájdalomtól,esetleg valaki segíteni? A kisfiam 3 hetes,nem tudja nagyra nyitni a száját,így satuszerüen szopik, én meg ordítok fél óráig mindkét cicin.

Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 10:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Minden elismerésem hogy bírod még! Kitartást kívánok! Őket próbáld meg megkeresni, ha tudnak, segíteni fognak:

[link]

2020. dec. 24. 03:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat, elmentünk, megvágtàk a nyelvét, sajnos így sem jobb. Most sokszor lefejem, mert már nem bírom a fájdalmat, viszont sír mert cicizni szeretne. Én meg sírok mert fáj.probálom nagyra nyitni a száját,aztán rányomni,de a nyelve hátul van, és nem is nyitja ki eléggé.Annyira el vagyok keseredve. Beszéltem szoptatás tanácsadóval, én jól probàlom, de a picinek nem megy, biztos nem segít a cumisüveg sem,muszály lefejnem, mert tiszta seb már.:(
2021. jan. 5. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Pont nemrég gondoltam Rád, hogy mi lehet Veled. Te mindent megtettél, nagyon jó anya vagy, ne legyen legyen lelkiismeret furdalásod! Fejd nyugodtan le a tejet és add oda cumisüvegből vagy itatópohárból, szerintem ez az a helyzet amikor ideje pihenned kicsit, de legalább sokat. Így is megkapja a babád a tejed, nem kell hogy szenedês legyen számodra a szoptatás, élvezd ki vele töltött időt!
2021. jan. 6. 00:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 13assal.

Ez az a pont amikor el kell engedd. Megtettél mindent. A tejcsid így is megkapja. De legalább te nem szenvedsz tovább és élvezheted majd az etetéseket.

Kitartást kívánok. Majd írj később is

2021. jan. 6. 09:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Hh a korhazba nem vettek eszre, hogy fel kell vagni?

Sajnalom, de minden rajtunk mulik, Te igazan mindent megtettel , vannak kivulallo dolgok amiket nem tudsz befolyasolni! Ne sirj! Tudom milyen rossz en is rengeteget sirtam emiatt:( de 1,2,3...15 ev mulva el fog torpulni, hogy anyatejes volt e, szoptattál e

2021. jan. 6. 23:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Bimbóvédőt próbáld ki. Csak addig kell használnod amig meggyógyul. 2 gyermekemnél is használtam az elején mert véresre szopizták. Bimbóvédőn át is szépen szopiztak. Utána folytattuk anélkül. Nem lett cumizavaruk. Mikor nem szoptatsz bimbóvédő krémmel kend be, ne hagyd kiszáradni. Kitartás. Ha végképp nem megy, ne görcsölj rá.
2021. jan. 10. 20:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!