Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagyon kisebesedett a mellbimb...

Nagyon kisebesedett a mellbimbóm, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a szoptatás, próbálom csendben kaparni a falat, de néha már hangot is adok hozzá. Már előre rettegek, ha szoptatás jön, mert már tényleg nehezen viselem. Pedig még csak 2 hetes lesz a fiam. Szoptatni szeretném, de nem tudom meddig bírom így. Teljesen kirepedt, vérzik, gennyedzik. Őt is zavarja, mert néha fintorog tőle, de azért eszik rendesen. Kenegetem, de így nem hiszem, hogy rendbe jön a kenegetéstől, ha közben a fiam is igénybe veszi. Mit csináljak? El nem tudom képzelni, hogy ezt még hosszú ideig kibírom, pedig tényleg szoptatnék. Van már egy lányom, vele semmi ilyen gond nem volt. Nem volt seb, nem volt fájdalom. De a fiam nagyon erősen szívja, csócsálja.

2020. dec. 17. 11:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem, nem! Amikor sebes, abimbóvédő krémek csak rontanak a helyzeten! Tudom, miről beszélek, én is így voltam. Nekem a megoldás a blokkszoptatás + Bepanthen krém volt. Tehát minimum 4 órán keresztül csak egyik mellből szoptass, addig a másik pihen és be van kenve. Majd csere, mosd le a krémet, és a másikat krémezd, pihentesd. Kitartás! Kb 3 nap és jobb lesz.
2020. dec. 17. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg "szellőztetni" őket, és kenegesd hámosító krémmel. Hozzá fog edződni a cicid a szoptatáshoz, ne aggódj! Ha begyógyult, bimbóvédővel kenegetheted.

Jobbulást!

2020. dec. 17. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!