Vérző, kisebesedett mellbimbó? Mik a tapasztalatok?
Igen, ezen sokan átestünk szerintem...
Az én Kicsim is így járt, baja nem lett tőle, szerintem a Te Kicsidnek sem lesz baja tőle.
Egy jó tanácsom lenne, amit vagy megfogadsz, vagy nem. Nekem a védőnőm tanácsolata, hogy a drága bimbóvédő krémek helyett, nyomjak ki egy kis tejet a cicimre,és azzal jól kenjem be, és hagyjam megszáradni a levegőn, csak utána öltözzek fel. Próbaképp megcsináltam, és 3 nap múlva semmi nyoma nem volt a kisebesedésnek. :)
Szerintem egy próbát Neked is megér. És minél több cicit be tud kapni a kicsi, vagyis nem csak a bimbó van a szájába, annál jobb érzés neked is a szoptatás, mert úgy nem sebesedik ki a mell.
Gratulálok a Kicsidhez! :)
nem baj, ha véres tejet eszik, az a vér nem nagy mennyiség, ami a babához jut, de ne lepődj meg, ha a székletében viszontlátod (ezt mondta nekem a kórházi védőnő, nekem is vérzett mind a két mellbimbóm).
Idő kell még meggyógyul, légy türelemmel!
Nekem később nagyon durván besebesedett, hiányzott a mellbimbóm egyik fele, én ezért nem szerettem meg a szoptatást, de idővel könnyebb lett minden.Azt is tudom, hogy a kórházban a legelső mellretétel miatt indult nálunk rosszul a szoptatás.Következő gyereknél okosabb leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!