Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha saját döntésből nem szeretn...

Ha saját döntésből nem szeretném szoptatni a babámat ír fel nekem a nőgyógyász gyógyszert ami elapasztja a tejemet?

Figyelt kérdés

Vagy próbálkozzak elöször hideg borogatással és kevés fejéssel?

A "miért nem akarsz szoptatni? " válaszokat lécci ne.

2020. nov. 10. 18:01
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
58%

Elvakult szoptanácik 🤟 a gyerek csak akkor kötődik a szoptatva van.. Lehetőleg az eskűvőig. 👏 Idiótizmus a köbön..

[link]

Ha egy picit is okosan belegondolnátok egy olyan anyuka helyzetébe aki nem tudja szoptatni a gyermekét, akkor megvilágosodnátok, hogy bizony nem a szoptatáson múlik..

2020. nov. 12. 14:42
 32/42 anonim ***** válasza:
16%
Akkor miért magyarázkodsz?
2020. nov. 12. 14:43
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
Megmerem kockáztatni hogy az a díszpéldány vagy aki ott pattogott egy másik kérdés alatt pár napja hogy mi az hogy nem normális dolog egy rágni tudó, beszélő , szaladó gyereket mellen tartani. Ugye eltaláltam?😂 A stílus egy az egyben megegyezik. Felesleges bármilyen szó, nem lát tovább az elvakult mellmániájától.
2020. nov. 12. 14:54
 34/42 anonim ***** válasza:
31%
Nem én válaszoltam, de egyetértek.
2020. nov. 12. 14:56
 35/42 anonim ***** válasza:
38%

"Akkor te diszkriminálod az apákat? Tehát hozzájuk nem tud kötődni a gyerek hiszen nem szoptatnak, ezen az alapon. Én szerencsére ezt másképp tapasztaltam. 😉"

Igen. És mi van a nagyszülőkkel? Testvérekkel? Hozzájuk a gyerek hogy tud kötődni, ha egyik se szoptatta? Barátaihoz hogy tud kötődni? Úgy ha megszoptatják?

A mell nem egy kommunikációs eszköz, és nem fog jobban kötődni az a gyerek, aki anyatejes. Nyugodtan olvasgasd csak a statisztikákat, bújjál bele, a gyerekedet meg szoptasd 60 éves koráig, mert kell a kötődés. Tudod az ember gyerekével sokkal rosszabb dolgok történnek, mint hogy tápszert kell nekik adni. Nem ördögtől való dolog, ha meg rákkeltő anyagokat tartalmazna, akkor nem engednék árulni őket. A hozzád hasonló szoptatásnácik találták ki.

2020. nov. 18. 10:11
 36/42 anonim ***** válasza:
29%

"Akik összetörik magukat, hogy anyatejjel táplálhassanak és (legtöbbször a helytelen információk miatt) nem jön össze, őket sajnálom, de az olyanokat, akik azért tápszereznek, mert hiúak és/vagy másra szeretnék bízni olykor az etetést (egy ismerősöm), azokat elítélem mélyen."

Ki vagy te, hogy ítélkezz bárki is felett? Bíró?

2020. nov. 18. 10:14
 37/42 anonim ***** válasza:
23%
36 én már azt se ertem miért ne akarhatná másra bízni az etetest? Ebben mi a rossz? Fel nem foghatom. Ezek szerint szuper anyuk hozzataplalas után se engedik senkinek hogy megkeressék a gyereküket? A szoptatott csecsemőket nem azért eteti csak az anyjuk mert ez morálisan így helyes, hanem mert technikailag így kivitelezhető. Miért lenne elítélendő, ha valaki nem akar kizárólagos táplálékforrás lenni? Nem is értem. Olyat is ismerek, aki nappal szoptat éjjel meg tápszert ad, ha kell, mert nincs kedve szoptatni éjjel. Lelke rajta. Ő döntése.
2020. nov. 18. 11:00
 38/42 anonim ***** válasza:
40%

Hát ha te azt akarod hogy a gyereked úgy kötődjön mint egy baráthoz/tesóhoz/anyóshoz, akkor ok. :)

Értem hogy nem sikerült szoptatnotok, de elvitatni a fontosságát azoktól, akiknek igen, finoman szólva sem elegáns.

2020. nov. 18. 11:48
 39/42 anonim ***** válasza:
61%

38#

Te mi a lópikuláról hablatyolsz?

Ekkora baromságot.. 🤦‍♀️ Egy újabb elvakult idióta aki azt hiszi csak a mellen lógástól kötödik a gyereke.. 🤣 Igen

. Biztosan aki nem tudott vagy nem akar annak a gyereke majd úgy tekint az anyjára mint egy tesóra vagy mamára.. 🤦‍♀️

Mondjátok titeket agymosnak vagy mi? Kifolyik az értelem az agyatokból szoptatás közben?

Egy anyuka aki szoptatott, de nem hülyült bele.. 🙄

2020. nov. 18. 13:29
 40/42 anonim ***** válasza:
28%
Buta vagy utolsó. :(
2020. nov. 18. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!