Ha saját döntésből nem szeretném szoptatni a babámat ír fel nekem a nőgyógyász gyógyszert ami elapasztja a tejemet?
Vagy próbálkozzak elöször hideg borogatással és kevés fejéssel?
A "miért nem akarsz szoptatni? " válaszokat lécci ne.
Elvakult szoptanácik 🤟 a gyerek csak akkor kötődik a szoptatva van.. Lehetőleg az eskűvőig. 👏 Idiótizmus a köbön..
Ha egy picit is okosan belegondolnátok egy olyan anyuka helyzetébe aki nem tudja szoptatni a gyermekét, akkor megvilágosodnátok, hogy bizony nem a szoptatáson múlik..
"Akkor te diszkriminálod az apákat? Tehát hozzájuk nem tud kötődni a gyerek hiszen nem szoptatnak, ezen az alapon. Én szerencsére ezt másképp tapasztaltam. 😉"
Igen. És mi van a nagyszülőkkel? Testvérekkel? Hozzájuk a gyerek hogy tud kötődni, ha egyik se szoptatta? Barátaihoz hogy tud kötődni? Úgy ha megszoptatják?
A mell nem egy kommunikációs eszköz, és nem fog jobban kötődni az a gyerek, aki anyatejes. Nyugodtan olvasgasd csak a statisztikákat, bújjál bele, a gyerekedet meg szoptasd 60 éves koráig, mert kell a kötődés. Tudod az ember gyerekével sokkal rosszabb dolgok történnek, mint hogy tápszert kell nekik adni. Nem ördögtől való dolog, ha meg rákkeltő anyagokat tartalmazna, akkor nem engednék árulni őket. A hozzád hasonló szoptatásnácik találták ki.
"Akik összetörik magukat, hogy anyatejjel táplálhassanak és (legtöbbször a helytelen információk miatt) nem jön össze, őket sajnálom, de az olyanokat, akik azért tápszereznek, mert hiúak és/vagy másra szeretnék bízni olykor az etetést (egy ismerősöm), azokat elítélem mélyen."
Ki vagy te, hogy ítélkezz bárki is felett? Bíró?
Hát ha te azt akarod hogy a gyereked úgy kötődjön mint egy baráthoz/tesóhoz/anyóshoz, akkor ok. :)
Értem hogy nem sikerült szoptatnotok, de elvitatni a fontosságát azoktól, akiknek igen, finoman szólva sem elegáns.
38#
Te mi a lópikuláról hablatyolsz?
Ekkora baromságot.. 🤦♀️ Egy újabb elvakult idióta aki azt hiszi csak a mellen lógástól kötödik a gyereke.. 🤣 Igen
. Biztosan aki nem tudott vagy nem akar annak a gyereke majd úgy tekint az anyjára mint egy tesóra vagy mamára.. 🤦♀️
Mondjátok titeket agymosnak vagy mi? Kifolyik az értelem az agyatokból szoptatás közben?
Egy anyuka aki szoptatott, de nem hülyült bele.. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!