Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha saját döntésből nem szeretn...

Ha saját döntésből nem szeretném szoptatni a babámat ír fel nekem a nőgyógyász gyógyszert ami elapasztja a tejemet?

Figyelt kérdés

Vagy próbálkozzak elöször hideg borogatással és kevés fejéssel?

A "miért nem akarsz szoptatni? " válaszokat lécci ne.

2020. nov. 10. 18:01
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
62%

“És már szoptatni se akarnak”. Ez régen se volt másképp. Csak az emberek nem ütötték bele a dolgokat ilyen alapvetően intim dologba. A császár meg nem fáj szerintem kevésbé csak máskor és máshogy. Szerintem. Bar sosem volt csaszarom.

Döntsük már el, hogy szülni egy kiba.ott nagy élmény és csoda vagy fájdalmas sz.r amit meg akarnak úszni.

Vaaaaagy csak szimplán szálljunk ki egymás vaginájából és melltartójából 🤷🏼‍♀️

2020. nov. 10. 22:54
 12/42 anonim ***** válasza:
69%

Programcsászár...Te egy nagyon vékony rétegről beszélsz.

Semmi köze a szülés módjának a szoptatáshoz. Ezer meg egy oka lehet egy anyának arra miért nem akar szoptatni. Mellesleg téged miért zavar az hogy egy vadidegen nő hogyan eteti a gyerekét?

Szerintem fordítva meg senkit nem érdekel ha te meg szoptatod a tied. Nem ez a jó anyaság fokmérője úgyhogy felesleges ezen pörögni.

2020. nov. 10. 22:55
 13/42 anonim ***** válasza:
41%
A gyerek táplálása nem a jó anyaság fokmérője? Hát oké..
2020. nov. 10. 23:00
 14/42 anonim ***** válasza:
49%
Mert aki nem szoptat az éhezteti a gyerekét? Ha így van kérdező és ezt tervezed, hogy nem adsz neki enni, akkor tényleg nagyon szar anya vagy. Kérlek ne csináld. Nyugtasd meg ezt a kedves aggódó válaszolót, hogy fogsz neki enni adni. Kérlek.
2020. nov. 10. 23:03
 15/42 anonim ***** válasza:
87%

Leendő program császárosként kikérem magamnak, hogy én akarnám!

2 sürgősségi császár után nincs választásom!

Baromi kevesen vannak akik megfizetik a program császárt azt is elsőkörben magánkórházban..

Ne vagyünk mindenkit egy kapal alá!

2020. nov. 11. 05:34
 16/42 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem, minek az olyannak gyerek, aki nem a legjobbat akarja neki.
2020. nov. 11. 06:17
 17/42 anonim ***** válasza:
23%
17 és amúgy ha nem így lenne kinek lenne joga elítélni vagy bármi? Senkinek semmi köze hozzá. Konkrétan.
2020. nov. 11. 10:08
 18/42 anonim ***** válasza:
64%

18 és ez csak a 0-6 hónapos csecsemőkre vonatkozik vagy később is ilyen bőszen véded az érdekeit? Csak biot ehet? Csak elit egyetemre mehet? Csak a legdrágább és legbiztonságosabb autosulest lehet neki megvenni? Aki valamit nem tud vagy akar már megadni neki, az ne szüljön? Hol a határ? Ne legyél már nevetséges. A szoptatás az életünk egy elképesztően kicsi és a legelfogultabb kutatások szerint sem annyira lényeges része. Minimális a különbség anyatej és tapszer között. Akkor is minimális ha ezt egyes kutatások képesek 30 oldalon keresztül boncolgatni.

Amúgy meg nyilván soprogessel otthon. A te gyereked mindent megkap? Mindenből a who ajánlást? Mindenből a legjobbat? A legminosegibbet? A saját magad kárára is? Mindig? Nem eszik cukrot? Előre kész ételeket? Mindig mindent te főzöl? Kenyeret te sutod? Disznót te neveled, te vagod le? Tuti bio? A disznótáp is? Minden? Igen? Nem.

2020. nov. 11. 10:14
 19/42 anonim ***** válasza:
70%

De lehet a legjobbat akarja neki. Mondjuk egy kiegyensúlyozott anyuka akar lenni s nem egy idegroncs. Mert ha olyat kell csinálnia amit egyáltalán nem akar, csak ráerőltetik akkor annak meg lesz az eredménye. Jó dolog a szoptatás meg anyatej de nem minden áron, szokták mondani.

Nem tudom még szülés előtt áll-e a kérdező, ha igen akkor ez még változhat akár ha ott lesz mellette a babája. Lehet meg akarja majd próbálni (vagy ha megszületett, próbálta már de neki nem jó). Akkor sincs baj ha nem megy, nem erőszak ez.

2020. nov. 11. 11:00
 20/42 anonim ***** válasza:
44%
Márpedig a tápszer sosem lesz olyan jó, mint az anyatej. Ez tény, tudom fájdalmas.
2020. nov. 11. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!