Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy nap ki hányszor fej pici...

Egy nap ki hányszor fej pici baba mellet? ki hányszor tud az en babám 2hetes és egynap 2x tudok

Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 18:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én akkor fejtem amikor azt éreztem,hogy szétdurran a mellem és aludt a fiam vagy nem volt már éhes. Ez nálam is kb napi 2szer volt. 8 hetes korára állt be a kereslet kínálat,akkor már nem is fejtem. Nem tartozott a kedvenc tevékenységeim közé,sőt valahogy utáltam csinálni. Nem is fejtem csak úgy hobbiból,inkább a fiamat raktam sokszor mellre.
2020. nov. 8. 19:02
 2/14 A kérdező kommentje:
en úgy tudom h kell. fejni h minél több legyen vagy h legyen.
2020. nov. 8. 19:15
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Sose fejtem. Nem kell fejni, ha elègszer mellre kerül a baba, ès nincs olyan betegsège, ami miatt nem tud hatèkonyan szopni.
2020. nov. 8. 19:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha igény szerint van szoptatva akkor nem KELL. Szabad, hogy megkönnyebbülj ha feszül, de szaporítja magának a bab
2020. nov. 8. 19:58
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

2 évig szoptattam. Sosem fejtem. Nem is értem, miért kellene. Egy idő után beáll a tejtermelés.

Nekem 2 óránként szopott (iszisu baba volt, de így kérte), sosem volt nappal plusz tejem. Csak reggel ébredtem tócsában mindig. De aludnom is kellett, szóval nem zavart. :)

2020. nov. 9. 11:51
 6/14 A kérdező kommentje:
na igen aludni is kell
2020. nov. 9. 17:09
 7/14 anonim ***** válasza:

A harmassal nem ertek egyet, hogyha a baba sokszor kerul cicire, nem kell fejni.

Az elso 1-2honapban en sokat fejtem (mindig mikor tele volt, es a babam epp nem volt ehes.) Alvas elott egyszer mindig lefejtem, mert durvan fajt a szoptatas, es akkor az elso ejszakai kelesnel cumisuvegbol tudott enni, es az en cicim is tudott pihenni.

Akiknek nincs nagyon sok tejuk, ok lehet ugy gondoljak felesleges fejni, de nem az, hisz egy par hetes/honapos baba nem feltetlen eszi ki teljesen ha rengeteg tejed van.

Plusz szerintem a tejtermelest is serkenti, ha a baba esetleg nem nagyon jo evi.

3 het mulva lesz 1 eves a kislanyom, es meg mindig van tejem, szoval ugy gondolom ‘jol csinaltam’. Bar mar joval kevesebb.

2020. nov. 10. 16:34
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

7es,pedig elhiheted, hogy van olyan, hogy passzol a kereslet és a kínálat!

Írtam. 2 évig szoptattam, és egyszer sem fejtem!

Nem volt rá szükség.

2020. nov. 10. 16:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

7

‘Van olyan...’ igy termeszetesen rendben van a valasz.

De az tovabbra sem allja meg a helyet, hogyha elegszer cicizik a baba nem kell fejni.

Nekem cicizett sokat (kizarolag anyatejes volt az elejen) megis kellett fejnem mert rengeteg tejem volt. Tehat attol, hogy sokat cicizik a baba, meg siman lehetseges, hogy fejni kell.🙂

2020. nov. 10. 20:39
 10/14 anonim ***** válasza:
napi 6x, mert rengeteg tejem volt.
2020. nov. 12. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!