Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha rossz a szopási technika,...

Ha rossz a szopási technika, mennyi idő alatt sebesíti ki a mellet a baba?

Figyelt kérdés
Sokan panaszkodnak rá az első hetekben, hogy vérzik meg tiszta seb a mellük. De mennyi idő alatt történik ez? 3 hete szoptatok éjjel-nappal, de semmi se fáj eddig
2019. júl. 31. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor már nem is fog.

Nekem a fiam az első nap már kikezdte a letapadt nyelve miatt,majd 3 hét volt mire rendbe jött annyira,hogy már nem sírva szoptattam. Ügyesek vagytok mindketten,rosszabb nem lesz csak jobb :)

2019. júl. 31. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyszer raktam rosszul mellre, nem emlekszem mennyi idot szopizott, de nem sokat, veres lett a mellem utana, kb 3-4hetes volt ekkor a babam....
2019. júl. 31. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor már kicsi az esély

Kb 3 szoptatás alatt

De valamikor 2 hósan felvett /volna/ rossz technikát

Aztán utána figyeltem

Soha többé nem fájt

2019. júl. 31. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor legalább ezt megúsztuk :)
2019. júl. 31. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Már a kórházból 3 nap alatt varrasodó sebekkel jöttem haza pedig minden csecsemős bizonygatta nekem hogy jó a technikája a fiamnak, csak az maradt ki, hogy a gótikus szájpadja meg a lenőtt nyelve lehetettlenné tette a jó technikát. Sírni tudtam volna a fájdalomtól, mikor hazaérkezés után a 20 mili kínlódva lefejt tej véres lett és ki kellett öntenem, na akkor zokogtam is. De a lényeg, hogy ha eddig nem volt baj, míg foga nem lesz, nem lesz baj és még akkor se törvényszerűen.
2019. júl. 31. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz már baj. A kisebbem jó technikával szopott, de olyan szívóereje volt, hogy azt hittem, letépi a mellemet. Soha nem sebesítette ki, viszont mindig fájt szoptatások után. Én sírva szoptattam....
2019. júl. 31. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!