Hasfájás a babám 1 hónapos kisfiú, első baba. Azt olvastam ne váltogassam a mellet szoptatás közbe, csak akkor adjam oda ha kiette az egyiket. Honnan tudom hogy kiette az egyik cicimet?
Figyelt kérdés
úgy szoptatok hogy 15 perc egyik cici, büfi, és 15 perc másik és büfi. ti hogyan szoptattok?2013. okt. 24. 17:40
1/6 anonim válasza:
Én 2-3 óránként váltottam mellet. Volt, hogy fejtem a tej elejét, hogy kevesebb legyen az előtej. Egy-két hét volt durvábban hasfájós, és az espumisan akkor is sokat segített.
2/6 anonim válasza:
Kezdetektől úgy etetem, hogy csak egy cici van, aztán 2-3 óra múlva jöhet a másik cici. Egy szoptatás csak egy cici. Szerintem 15 perc alatt nem tudja az egészet kiszívni. Hasfájásban nem tudok segíteni mert azzal nem volt gond.
3/6 anonim válasza:
Ne váltogasd a cicid 15 percennként.
Mert ugye az előtej hígabb..szomjoltó
ÉS mire a laktatóbb,zsírosabb tej menne neki te elveszed tőle majd megint kap egy híg tejcsit
Szóval egy etetés egy ciciből történjen..Következő szopi másik cici
Hasfájásra : Infacol szuszpenzió,hason alvás,has maszír,és édeskömény tea
4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen. mennyi ideig szoptassam egy ciciből? Honnan tudom hogy elég, jól lakott? Akkor következő szopinál teszem másik cicire. Mit jelent ha kihány valamennyi tejet? Kicsit bukizik, de nem minden szopinál, néha.
2013. okt. 24. 20:50
5/6 anonim válasza:
Az enyém ha már nem éhes abba hagyja a szopit vagy olyan kelletlenül szopizik és akkor leszedem, vagy elalszik. Látni fogod ha már jóllakott. Az, hogy bukik semmit nem jelent, van aki többet van aki kevesebbet bukik, persze ha minden vissza jön akkor az nem jó, de ez azért ritka. Nekem is első babóca, és fogalmam sincs mit hogyan kell csinálni, de már terhesen rájöttem, hogy anya lettem és azt csinálom amit én jónak gondolok, amin látom a babámon, hogy jó neki. Próbálkozok ezzel azzal és teszem amit az ösztöneim diktálnak. Ne agyalj azon, hogy hány percig etessed, vagy, hogy most sokat vagy keveset evett e stb. Anyuka vagy és mindent teljesen jól csinálsz, amit meg nem azt észreveszed és új stratégiát kell rá kitalálnod.
6/6 anonim válasza:
Az ha néha-néha bukik ..nem gond. Az ő gyomruk így üríti ki.ami "felesleg"
Amíg nem minden szopizásnál,és csekély mértékben bukik addig ne aggódj
Hogy honnan tudod hogy jól lakott ? : vagy elfordítja a fejét,vagy bealszik,vagy egyszerűen csak kicsúszik a bimbó a szájából és nemkéri vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!