Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak, hogy le tudjam...

Mit csináljak, hogy le tudjam tenni?

Figyelt kérdés
Egész nap a cicin van, Szó szerint folyamatosan. Ha leteszem sír.
2008. nov. 29. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen idős?
2008. nov. 29. 14:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja, elfelejtettem. 8hetes.

Már próbáltam mindent. Hinta, forgós játék, zene, beszélgetés, kimentünk a levegőre...

Elalszik a cicin, de amint leteszem sír. Ha csak felveszem az sem elég.

2008. nov. 29. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szia.,

ez ismerős..:))

Az én kislányom is ilyen volt.

Most 15 hónapos, még mindig cicifüggő.

És még mindig van hogy észreveszi, ha a napközben elalvás (cicin)után kimegyek mellőlle.

Nagyon sokáig le sem tudtam tenni rendesen aludni, mert rögtön felkelt, úgyhogy a mellkasomon aludt. Volt úgy hogy 2 órát is.

Már nem emlékszem mikor tudtam letenni először, de nem volt egyszerű az biztos. Talán olyan 5-6 hónapos lehetett...de már tényleg nem emlékszem..:S

Ez a cicifüggés..

Nem tudom mikor fog leszokni róla, mert közben úton a kistesó is..:D

Kitartás, eljön az idő amikor le fogod tudni tenni...

A lényeg hogy éjszaka nyugodtan alundjon..:)

2008. nov. 29. 15:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Éjjel jól alszik. 20-3.30ig aztán cici és még kb 9ig.

Viszont napközben nem akar aludni vagy nem tud. Nem tudom. Csak a cicin van nyugi.

2008. nov. 29. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom meg 2,5 éves, és még mindig cicifüggő... :D Az az igazság, hogy nem sok mindent tudsz tenni. Ő így érzi biztonságban magát, ha nem lát, azt hiszi, hogy elvesztél. Ugyanígy van a cicivel is. Ha nincs a szájában, akkor biztos elveszett... :D Próbáld meg, hogy pl. gyerekülésbe ülteted, és kiviszed magaddal a konyhába meg ilyesmi. Azért szerintem csak pár hét kérdése, és lassan elfoglalja majd magát egy kis ideig egy-két játékkal. Sok kitartást kívánok. :)
2008. nov. 29. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!