Miért nem elég a tejem?
Figyelt kérdés
11 napos a babám. Mióta hazajöttünk a kórházból sok tejem volt, fejnem is kellett. 2 napja nem fejem csak hagyom, hogy szopizzon a baba amikor akar. Viszont ma délután leürítette mindkét mellemet, de nem sikerült elaltatni, 1 óra múlva újra kérte, de akkor már semmi tejem nem volt. Mi történt? Ugye nem fog elapadni? Mit tegyek, hogy elegendő legyen neki a tejem?2020. okt. 21. 18:35
1/19 anonim válasza:
Nyugi,szoptass igény szerint,egyél-igyál rendesen(hajlamosak vagyunk minden mással foglalkozni a megf.táplálkozás helyett)és pihenj!!!Ha a baba alszik aludj te is!!Be fog állni!!!
2/19 anonim válasza:
Délután, este felé általában már kevesebb a tej, gyakrabban akar szopizni ilyenkor.
Ha kell, akkor félóránként is rakd rá ilyenkor, a szoptatás közben termelődik a leginkább a tej.
Be fog állni, ne aggódj.
(Nekem segített a Karamalz "sör", ez egy alkoholmentes maláta ital, finom is, ízben semmi köze a sörhöz, próbáld ki)
3/19 A kérdező kommentje:
Ha éppen még nincs tejem mert tegyük fel egy órája szoptattam akkor mit tegyek a síró csecsemővel?
2020. okt. 21. 18:49
4/19 anonim válasza:
Sose hagyd éhezni! Vagy tej, vagy tápszer.
5/19 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nincs még tejed, ugyanis a tej nem tárolódik a mellben, hanem szoptatás közben termelődik. Csak tedd mellre a babát mindig, amikor kéri, és bízz magadban. Az első hetek kegyetlenül nehezek. Esélyes, hogy naaaagyon sokat fog cicit kérni, de ha kitartasz, menni fog!
6/19 anonim válasza:
Nem lehet, hogy hasfájás is közrejátszik?
7/19 anonim válasza:
Simàn lehet, hogy òrànkent èhes. Ez nem azèrt van, mert nem elèg a tejed.
8/19 anonim válasza:
1.vagyok
Ennek a babának még nagyon pici a gyomra és az anyatej nagyon gyorsan emésztődik...Rakd mellre.A tej szopi közben termelődik,nincs üres mell!!!
9/19 anonim válasza:
3 hetesen növekedési ugrás van. Tedd mellre akár óránként is ha azt igényli. Ne félj lesz tejed. Olyan nincs hogy még épp nincs. Ha meg úgy látod nem volt elég 2 ciciből akkor tedd vissza arra amelyikkel kezdted. Aztán megint csere ha nem elég. Így szaporítja fel magának a tejet
10/19 Derjaderja válasza:
Délután gyakrabban éhesek. Ilyenkor kevesebb, de zsírosabb tej termelődik. Szerintem is akár óránként szopiztasd.
Ha indokolatlanul tápszerezed, nem fog tudni lépést tartani a tejtermelés a növekedéssel és tényleg elapad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!