Mitől függ/miért van, hogy páran fogynak, míg mások híznak a szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
2008. szept. 18. 10:06
1/10 anonim válasza:
Alkati adottság+ táplálkozási szokások.Én 5 kg +-al jöttem haza,télen szültem,nem volt segítség,jöttek a látogatók az 1. 6 hétben,a párom egész nap dolgozott és én "vigaszt" az édességben találtam,amitől szépen hízni kezdtem.Most ezt próbálom lekínlódni magamról.
2/10 anonim válasza:
Éni sok édességet eszem,tábla csoki például a reggelim 6-7 óra körül.%7 kg voltam szülés elött,most 4 hét után 56 vagyok.Alkat függő.
4/10 anonim válasza:
Én 16kilot híztam a terhesség alaTT.11van rajtam,de ha megvonom ,olyan mintha megcsappanna a tejem,így hát eszem amit megkívánok,mértékkel ugye.így nem vált.a súlyom.10hete szültem és szoptatok
5/10 anonim válasza:
lemaradt,hogy édességet..bocsi
6/10 anonim válasza:
Én 13 kg-t híztam terhesség alatt, 3 hete szültem és már csak 3 kg van rajtam, pedig többet eszem mint terhesség alatt, főleg sok édességet.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, és szívesen várom még mások véleményét.
2008. szept. 18. 16:49
8/10 anonim válasza:
én 89 kilót híztam a terhesség alatt, nem voltam kívánós különösebben, aztán szülés után le is ment, 1-2 hétig oké volt, de mára meg visszajött az össz kiló, 3 hónapos a babuci. Amióta szültem sajnos nagyon megnőtt az étvágyam:( úgy éheztem meg mint a baba, kb 3 óránként. Most már jobb, csak 3x eszem naponta, de sajnos elég sokat:( De januártól tuti változtatok, sport meg minden, addig nem merek a tejci miatt.
10/10 anonim válasza:
Én 4 hónapja szültem, 26kg-ot híztam terhesség alatt, 88al mentem szülni most 73 vagyok! A tejtermeléssel napi 500kalóriát lehet elégetni, de ha nem figyelsz oda az evésre akkorn em sokat ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!