Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan lehet elapasztani az...

Hogyan lehet elapasztani az anyatejet? 2 & fél éves, bölcsis. Nincs már rá szüksége. Csak megszokásból szopik. Mindent jól eszik. Cumiként szolgál neki de már nem szeretném.

Figyelt kérdés

2020. okt. 9. 14:02
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Különben én senkit nem bantottam csak megkertem hogy ha nem tud mást csak egyfolytába letolni akkor inkább ne írjon.
2020. okt. 10. 15:25
 22/23 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Nem vagyok védőnő, sem anyós, anyuka vagyok két gyerekkel. És ők is kapnak édességet, néha almalevet, ilyesmit. Illetve a pici nem, mert 4 hónapos, de majd fog. Sajnálom ha megbántottalak, nem ez volt a célom. De a saját elmondásod szerint is baromi rossz meg nehéz neked így. Akkor sajnos muszáj változtatni, máshogy nem lesz jobb. Nem feltétlenül egyszerre mindent, de szép fokozatosan...
2020. okt. 10. 16:04
 23/23 A kérdező kommentje:
12es nem bántottál meg. Csak egy kicsit hirtelen jött ez a sok "kudarc" : "vele alszol?" " és miért?" " és miért nem vizet iszik?" úgy le lettem támadva hirtelen...
2020. okt. 10. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!