Hogyan lehet elapasztani az anyatejet? 2 & fél éves, bölcsis. Nincs már rá szüksége. Csak megszokásból szopik. Mindent jól eszik. Cumiként szolgál neki de már nem szeretném.
PEdig ettől komolyabb, nehezebb dolgokra is kell hogy tudj nemet mondani!
Ekkora gyereknek semmi szüksége erre. Csak azért kel fel hogy a szájába vegye?
Szóval együtt alszotok? Erről is le kellene szoktatnod.
Az a baj, hogy nekem fél éve nincs tejem, megis mellen alszik el. Mivel ez kb 10 perc és utána átalszik, engem még nem zavar másfél évesnél.
Csak azért írom, mert nem fogod tudni csak a tejelapasztással megoldani.
Azt a lehetőséget mérlegeld, hogy nem éhes-e. Nekem 15 hónapos korában amikor járni kezdett kb, hirtelen lett ez, hogy fél éjjel a cicin lógott, aztán felkelt játszani.
Ahogx máshol is írtam, esti mesèhez elkezdtem neki 2dl junior italt, amit addig nem pártoltam, és 1v 2 nap alatt annyira megszűnt a gond, hogy azóta is átalussza az éjszakát.
Vacsira is tegyél olyan kaját, amiből sokat eszik, könnyen tudja enni álmosan is és van benne rendes tartalom is nem csak gyors szénhidrát.
Ez borzaszto. Apa miért alszik a másik gyerekkel??
Adj neki vizet, vagy tejet. Hagyd ott a kisàgybs, ha felébred megtalàlja. Hagyj neki egy kis làmpàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!