Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan, hogy valakinek...

Van olyan, hogy valakinek egyáltalán nincs teje, vagy csak olyan kevés, hogy az első pillanattól tápszerre kényszerül?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21.01-es válaszoló! Teljes mértékben egyet értek velet, amikor már csak ordít a baba az éhségtől az már nem fejben dől el. Szívemből szóltál!
2010. aug. 12. 08:42
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

ma 08.42! :-))

Tudod azért szoktam az ilyen kérdésekre válaszolni, mert akinek van teje, az nem érti, hogy milyen, ha NINCS! Ez pont olyan, hogy pl. aki nem allergiás (mint pl. én a parlagfűre vagyok), az NEM tudja milyen érzés allergiásnak lenni. ...és nem tudsz ellene mit tenni, csak tömöd magadba a sok sz@r gyógyszert, hogy el tudd látni a gyerekeidet és a háztartást!

2010. aug. 12. 12:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok

A válaszom persze nem a kérdező ellen szólt:-)), csak azokat az anyukákat szeretném megnyugtatni, akik hasonló cipőben járnak/ jártak, mint én.

A kérdezőnek pedig: kitartás, neked sikerülni fog!!

2010. aug. 12. 12:53
 14/15 Brigitta04 ***** válasza:

Szia,sziasztok.

Nem konkrétan a kérdésre válaszolnék de már kezd idegesitő lenni,hogy a szoptatni nemtudó anyukákat egyesek mindig kiosztják!!!!Gondolom aki ilyen "válaszokat"írt annak simán ment minden?!Mért kell a másik embert bántani??Egyszerüen undorítónak találom ezt!!!Ha valaki nemtud érdemleges választ írni akkor az ne tegye,mert annak semmi értelme ha bántjuk a másik embert!!!!!!!!!!

2010. szept. 29. 11:55
 15/15 xStefix ***** válasza:
37%

Szerintem meg a kiakadó anyukák is gondolják már végre végig, hogy nemcsak olyan anyukák vannak az "okosok" között, akiknek soha semmi gondjuk nem volt! Úgy, ahogy nektek megvolt/van a magatok baja, nekünk is megvolt/van. Csak nem fogjuk ezt mindig minden topikban kilométereken át részletezni, amikor épp nem ez a téma.

Arról nem beszélve, hogy mindenkinek joga van leírni a véleményét. Az is hadd írhassa le, aki a "fejben dől el" tézis mellett áll.

Már leírtam ide egyszer, hogy én anno összetettem a két kezemet, amikor valaki nálam tapasztaltabb segíteni próbált a szoptatásban, akármit is mondott és akárhogyan. (És tényleg sok esetben a fejben dől el a szoptatás, akár elhiszi valaki, akár nem.) Szerintem meg kellene már néha látni a jóindulatot is...

2010. szept. 29. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!