Van itt olyan anyuka, aki első pillanattól kezdve, teljesen egyedül neveli a picit? Lehet bírni?
Gondolok itt arra, hogy mondjuk a párod elhagyott vagy messze dolgozik és nincs szülő, rokon, stb., aki segíthetne.
az a helyzet, hogy októberre várjuk a picit, a párom munkahelye megszűnik és lenne most egy közel-külföldi munkalehetőség.
Most apukám házban lakunk, de ez vidéken van, messze mindentől és ha Ő kimegy, akkor könnyebb lenne a városba beköltözni. Nincs jogsim , a legközelebbi bolt innen 30 percre van gyalog, gyerekorvos a szomszéd faluban. Nem tudom hogy oldanám meg itthonról. Anyukám nincs, apukám sokat dolgozik, szinte senki nem lenne itthon sem, akire számíthatnék.
Hogyan lehet bírni teljesen egyedül egy újszülöttel?
Megoldható. Nekem a párom reggel 5kor megy, akkor még alszunk, este 7-8 között jön, a pici akkor már alszik, haza jön eszik fürdik s alszik a párom.
Meg lehet oldani mindent. A babával úgyis mentek majd sétálni, el tudsz majd menni a boltba, s én is egész nap egyedül vagyok a picivel, ha nem lesz sírós a babád, nem lesz nehéz, s csak az első 3 hónap ami nehéz, utánna egyere könnyebb, s élvezet lesz a babával lenni!
A mai helyzetben el kell vállalni minden féle munkát, mégha külföld is, gondolj arra, úgy mindenetek meglesz, egy babának sok minden kell!
Nem tudsz a pároddal menni?
Anyukám is gyakorlatilag egyedül nevelt minket. A bátyám és köztem 16 hónap van így gyakorlatilag két babával volt sokáig.
Mindent bele, csak ne add fel a reményt, soha ne azon gondolkodj hogy milyen rossz neked, hanem hogy mennyire szereted a babát meg a párodat, és hogy értük csinálod. A jó dolgokat keresd. Minnél többet agyalsz rajta, annál jobban fogsz kételkedni magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!