Kimaradhat a 6hetes növekedési ugrás? a 3 hetesnèl volt talàn 2 nap, mikor picit anyásabb volt a kisfiam, de nem evett többet. 100% anyatejes, van bőven tejem.
Figyelt kérdés
Tegnap volt 6hetes, eddig semmi jelét nem mutatja a növekedési ugrásnak. Az èjszakák is baromira nyugodtak, az elmúlt 2èjszaka már 6-7 óra is eltelt 2 etetés közt,azaz lassan kezdi vègigaludni az èjszakákat.2020. okt. 1. 15:41
1/5 anonim válasza:
A 6 hetes lehet előbbés később is.
Nálunk 1 délelőttöt tartott mind
A 6 hónapos 5,5 hósan volt az is egy éjjel és előtte délután.
2/5 anonim válasza:
Ezek nem kőbe vésett szabályok. Ráadásul ha sok tejed van, akkor fel sem tűnik akár egy nagyobb evés, mivel nem szív üresre, és nem akar éhen halni óránként.
3/5 anonim válasza:
Olyannyira kimaradhat, hogy nem is tudtam róla, hogy létezik, pedig tápszeres a lányom, a cumisüvegen jobban látszik, hogy, mennyit iszik, ha szoptatod pláne nem fog feltűnni.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2020. okt. 1. 21:12
5/5 anonim válasza:
Én a 3 hetest és a 3 hónapost észre sem vettem. 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!